Mobile Menu

Merellinen Superviikko valtaa Kotkan 12.-16.7.

Kotka heittäytyy juhlahumuun kun jokavuotisen Suomen suurimman merikarnevaalin Meripäivien yhteydessä järjestetään tänä vuonna The Tall Ships Races. Saman viikon aikana voi siis kokea satoja pienempiä tapahtumia Meripäivien myötä ja nähdä The Tall Ship Racesin upeat purjelaivat ympäri maailmaa!

Kotkan Meripäivät 12.-16.7.

Ensimmäiset Meripäivät juhlittiin vuonna 1962, jonka jälkeen säännölliset merikarnevaalit on järjestetty vuodesta 1978 alkaen. Koko kansan juhla alkaa näyttävällä paraatilla ja jatkuu useilla oheistapahtumilla, esimerkiksi konserteilla, katuteatterilla, Lasten Meripäivillä ja MeripäiväAreenan suurkonserteilla. Lisäksi tapahtumaan sisältyy erilaisia urheilutapahtumia, paljon pienempiä vaihtuvia tapahtumia ja suuret markkinat.

Katso koko tapahtumaohjelma www.meripaivat.com

The Tall Ships Races 13.-16.7.

Kansainvälinen meriseikkailu rantautuu Kantasatamaan! The Tall Ships Races Kotka 2017 on osa kesällä järjestettävää kansainvälistä nuorisopurjehdustapahtumaa ja ystävällismielistä kilpailua. Tapahtumaan odotetaan noin 3000 purjehtijaa ja yli 100 alusta jopa 20 maasta. Koko perheen tapahtumassa vieraat pääsevät tutustumaan upeisiin purjelaivoihin ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta läpi vierailun.

Katso koko tapahtumaohjelma www.tallshipskotka.fi