Mobile Menu

Kotka-Haminan seutu yhteistyöhön Teemu Pukin kanssa

Cursor Oy on solminut yhteistyösopimuksen jalkapallotähti Teemu Pukin kanssa.

 

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy on solminut yhteistyösopimuksen jalkapallotähti Teemu Pukin kanssa. Rakkaudesta kotikaupunkiinsa Pukki on mukana seudun imagomarkkinoinnissa, joka käynnistyy teemalla ”Kasvanut Kotkassa”. 

Kampanjaa varten Teemu Pukkia kuvattiin tämän viikon maanantaina Helsingissä. Tammikuun alussa julkaistavaan kampanjaan liittyen parhaillaan haetaan perhettä, joka on muuttanut tai paluumuuttanut Kotkaan. Videotuotannosta vastaa Mediatehdas Dakar.

- Haluamme kampanjalla tuoda esiin, miten hyvä kasvupaikka tällainen runsaan 50 000 asukkaan kaupunki voi olla. Kun Teemu pelaa Norwich Cityssä, vaikutuksia voi olla myös matkailullisesti: jo nyt täällä on käynyt paljon brittejä, kertoo Cursorin viestintäjohtaja Topi Lintukangas

Kampanjan tavoite on nostaa Etelä-Kymenlaakso potentiaalisten muuttajien ja sijoittuvien yritysten huomioon. Kokonaisbudjetti on 50 000 €, josta 10 000 € on Teemu Pukin osuus. Lisäksi on 20 000 €:n optio, jos hänet valitaan vuoden urheilijaksi.

- Teemu tekee tämän nimenomaan rakkaudesta kotikaupunkiin. Jos joku muu taho olisi kyseessä, perässä olisi nolla lisää. 

- Teemun osalta tulee aina esiin, että on ”Kotkan poika” tai ”kotkalaislähtöinen”. On syntynyt brändi, jossa Teemu ja Kotka ovat yhdessä. Teemu on oikeasti ylpeä tästä brändistä, kertoo manageri Jouko Lehtoranta

Seurajohtoa Suomessa ja Kotkassa

Suomessa vierailee parhaillaan Teemu Pukin seuran Norwich Cityn kaupallinen johtaja Ben Tunnell seuran käynnistämän ”Finland Projectin” tiimoilta ja neuvottelee mahdollisista yhteistyösopimuksista Norwich Cityn ja suomalaisyritysten, myös kotkalaisten, välillä. Mukana ovat myös Teemu Pukki -tuotteista Norwich Cityssa vastaava Sam Jeffery sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Dan Houlker. Viikon aikana seura on Helsingissä myynyt fanituotteita pop-up myymälässä Kampin ostoskeskuksessa ja järjestänyt ”virallisen Pukki-juhlan”. 
Tunnusväreiltään kelta-vihreä seura etsii Suomesta lisää yhteistyökumppaneita ja sponsoreita. Neuvotteluja myös käydään mm. Finnairin lentovuoron avaamisesta suoraan kaupunkiin, sillä suomalaisia jalkapallofaneja käy paljon seuraamassa matseja.

Teksti: Mervi Liimatainen
Kuvat: Topi Lintukangas ja Mervi Liimatainen