Mobile Menu

Jo 50 venettä ilmoittautunut Kotkan Puuvenemessuille

Veneiden ilmoittautuminen Kotkan Puuvenemessuille ja sen uivaan puuvenenäyttelyyn on alkanut ja tähän päivään mennessä ilmoittautunut on jo 50 puuvenettä eri puolelta Suomea.

Ensi kesänä, 24.-27. heinäkuuta Kotkan Kantasatamassa järjestettävien Puuvenemessujen tavoitteena on saada tapahtumaan mukaan jopa 100 puuvenettä. Ilmoittautuminen tapahtuu messujen verkkosivuilla www.puuvenemessut.fi ja päättyy 1.3.2019.

Omistajat voivat ilmoittaa puuveneensä tapahtumaan messujen verkkosivujen www.puuvenemessut.fi kautta. Veneen esitteleminen messuilla on sen omistajalle maksutonta. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken tyyliset, -ikäiset ja -kokoiset puiset veneet eli moottoriveneet, purjeveneet, soutuveneet, kilpaveneet ym. Myös puiset purjelaivat ovat tervetulleita. Veneen runko on oltava joko puinen, vanerinen, puukomposiittinen tai ristiinlaminoitu/kylmälaminoitu.

Jos veneen omistaja on epävarma hänen veneensä soveltuvuudesta Puuvenemessuille, voi neuvoa kysyä puuvenemessujen tuottajalta Jani Vahtolta, p. 040 772 6383 tai jani.vahto@puuvenemessut.fi

Lisätietoa kesän 2019 Kotkan Puuvenemessuista: www.puuvenemessut.fi tai https://www.facebook.com/puuvenemessut/