Mobile Menu

Hamina Tattoo 2018 -liput myyntiin 1.12.!

Tattoo-liput myyntiin joulukuussa
Haminan kaupunkifestivaalissa nähtävää aamusta iltaan

Hamina Tattoo festivaali 30.7.-4.8.2018 on maailman parhaiden sotilassoittokuntien show Euroopan suurimman telttakatoksen alla. Lipunmyynti ensi kesän tapahtumaan alkaa 1.12. Lippu.fi-palvelussa. Lippuja voi ostaa verkossa, puhelimitse ja kaikissa Lippu.fi-myyntipisteissä, kuten R-kioskeilla ympäri maan ja paikallisesti Haminan K-Supermarket Kanuunassa.

Hamina Bastionin areenalle on 2018 syntymässä kaikkien aikojen marssishow, oikea crème de la crème. Hamina Tattoo on myös suuri kaupunkifestivaali, jossa helposti viettää vaikka koko päivän. Linnoituskaupungin historialliset puutarhat avaavat porttinsa ja ilmaiskonsertit soivat kuisteilla ja patioilla. Tattoo-katu on taas kansojen kohtaamispaikka, jonka keittiöiden tuoksut aiheuttavat kaukokaipuuta.
- Festivaalin arvokkaana teemana on vuonna 2018 Puolustusvoimat 100 vuotta, kertoo toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen.
- Ystävämme ympäri maailmaa tuovat parhaat soittokuntansa vieraaksemme, iloitsee taiteellinen johtaja Lassi Ikäheimo.

Valtioidensa virallisina edustajina Haminaan saapuvat Hollannista Military Band of H.M Royal Marechaussee, Norjasta Band of His Majesty Kings Guard, Iso-Britanniasta Band of Her Majesty Royal Marines, Yhdysvalloista Quantico Marine Corps Band, Venäjältä Representative Band of The Ministry of Defence, Saksasta Heeresmusikkorps Kassel, Etelä-Koreasta Traditional Army Band ja myös kaikki Suomen sotilassoittokunnat. Kaikkiaan kolmetoista soittokuntaa kahdeksasta eri maasta!

Joulukuussa myyntiin tulevat kaikki kuusi marssishow:ta, nuorisokonsertti, alkuviikon avajaiskonsertti sekä Tattoo-klubin ja Jazz Palatsin konsertit. Keväällä 2018 julkaistaan ja lisätään myyntiin myös useita konserttiuutuuksia festivaaliviikkoa täydentämään.


Viikon aloittaa 29.7. sunnuntaina puolilta päivin Junior Tattoo, koko perheen ilmaistapahtuma, jossa nautitaan lasten ja nuorten orkestereiden musiikkiesityksistä. Samana iltapäivänä järjestetään myös Bastionissa maksullinen nuorisokonsertti, jota tähdittää Idols-ohjelmasta kuuluisuuteen ponnistanut Diandra. Lapsiperheille Tattoo tarjoaa myös Kauppatorin lasten konsertissa Pikku Kakkosesta tutut Maukan ja Väykän sekä Pekka ja Susi -lastensadun ja sen pohjalta sävelletyn musiikkiteoksen.

Koko ohjelma on suunniteltu niin, että tekemistä riittää aamusta iltaan ja Tattoo-vieras ehtii kiirehtimättä tapahtumasta toiseen. Kauppatorin Tattoo-klubin avaa tiistaina Suvi Teräsniska. Keskiviikosta eteenpäin
juhlistetaan maailmojen kohtaamista Haminassa vuoroin eurooppalaisen, suomalaisen, amerikkalaisen ja afrikkalaisen teemaillan muodossa. Jazz Palatsissa, joka tällä kertaa on tilavalla Wanhalla Työskillä, nähdään näyttelijä-laulaja Maria Ylipää ja Ystävät, pianisti ja säveltäjä Iiro Rantala ja The Calendar, jazzlaulaja, -säveltäjä ja sanoittaja Aili Ikonen sekä konkari M.A Numminen.

Lisätiedot: www.haminatattoo.fi