Mobile Menu

Kotkan-Haminan seutu esillä kevään suurimmilla messuilla Helsingin messukeskuksessa

Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.-23.4. Osastolla 6n59 esitellään seudun tarjontaa eritoten lapsiperheille, tarjotaan mahdollisuus askarrella rintamerkki ja jaetaan ilmapalloja. Tervetuloa!

Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.-23.4. Kotkan-Haminan seutu on messuilla esillä omalla osastollaan. Osastolla 6n59 esitellään seudun tarjontaa eritoten lapsiperheille, tarjotaan mahdollisuus askarrella rintamerkki ja jaetaan ilmapalloja, karkkiaskeja sekä esitemateriaalia. Osastolla esittelyssä ja myynnissä myös Kymi Sinfoniettan juuri julkaistu Hilla ja Liisi -musiikkisatu. Paikan päällä messuilla tavattavissa myös yksi musiikkisadun luojista, Mari Kätkä. Marilla on mukanaan haitari, joten osastolla on kuultavissa myös lasten musiikkia livenä aika ajoin. 

Kotkan puistotoimi ja Kotkan-Haminan seutu esittäytyi myös 6.-9.4. Helsingin Messukeskuksessa Kevätmessuilla. Puistojen Kotka -osastolla esiteltiin värikkäin valokuvin ja videokuvan avulla Kotkan upeita puistoja kuten Katariinan Meripuistoa, Sapokkaa, Jokipuistoa ja Veistospromenadia.

Seudun matkailun kärkikohteista oli esillä Akvaariotalo Maretarium, joka toi osastolle messukävijöiden tutustuttavaksi akvaariollisen suomalaisia kaloja. Osastolla kerrottiin myös Kotkan-Haminan seudun muusta matkailutarjonnasta ja jaettiin materiaalia seutuun liittyen. Messuyhteistyön tavoitteena oli saada niin puutarhaharrastajat kuin muut messukävijät houkuteltua vierailulle Kotkan-Haminan seudulle sekä tuoda esiin seutua houkuttelevana asumispaikkana.