Mobile Menu

Kesäkivaa nuorille Kotkassa top 3

Sapokka, Kotka

Mitä tekemistä Kotkassa on nuorille? Tässä parhaat vinkit lämpimän kesäpäivän viettoon kavereiden kanssa!

1. Sapokka

Kotkansaarella sijaitseva vesipuisto Sapokka tarjoaa kauniit ja rauhalliset puitteet vapaa-ajan viettämiseen ja luonnossa kuljeskeluun. Halutessaan kesäisiä kuvia vaikkapa Instagramiin, vesipuiston vihertävä kasvillisuus ja nätit vesialueet toimivat hyvinä taustoina (muista käyttää tägiä #visitkotkahamina). Lisäksi makeannälän yllättäessä on mahdollista hakea maukasta jäätelöä Sapokan läheisyyteen sijoittuvalta jäätelökioskilta.

Sapokka, Kotka, Finland

 

2. Katariinan Meripuisto

Merenrannan läheisyydessä Kotkansaaren perukoilla olevasta Katariinan Meripuistosta löytyy monipuolista tekemistä. Auringonpalvojille löytyy laajat kallioalueet auringon ottamiselle ja urheilusta pitävät voivat käyttää hyödykseen virkistysalueen kuntoilulaitteita. Miksi mennä salille, kun voi treenata ulkona? Katariinassa voi myös viettää kesäiltoja kavereiden seurassa grillaten sekä katsomalla punertavaa auringonlaskua. Muista kuitenkin varautua hyttysiltä ja muilta kesän pieniltä ötököiltä.

Katariinan meripuisto majakat

 

3. Äijänniemen uimaranta

Säiden salliessa on ihanaa viettää päivä rannalla auringosta nauttien. Kotkan Suulisniemessä sijaitseva Äijänniemi on kelpo paikka käydä pulahtamassa viileässä meressä tai pelata ystävien kanssa rantalentopalloa. Ota kaverisi mukaan ja iloitkaa päivästänne Äijänniemessä!

Äijänniemen uimaranta, Kotka

 

 

Salla Nokka

Kirjoittaja opiskelee Karhulan lukiossa ja suoritti TET-jakson Kotkan-Haminan seudun matkailussa