Mobile Menu

Unelmana oma Bed & Breakfast

Elopelto

Astuessasi sisään B&B Elopeltoon, saatat luulla joutuneesi keskelle sisustuslehden kuvauslavasteita: Finlaysonin lakanat, Marimekon astiat, kynttilät, tuoreet hedelmät… Mutta ehei, tämä suomalaisella designilla ja kauniilla yksityiskohdilla sisustettu viehättävä tupa on yksi Kotkan uusimmista majoituskohteista. B&B Elopellon iloinen emäntä Anu Honkonen ottaa meidät vastaan, ja esittelee Suvilaksi nimettyä kodikasta pihamökkiä.

Elopelto

B&B Elopelto tarjoaa kodinomaista majoitusta maaseudun rauhassa Kotkan Kymissä. Aamupala maistuu astetta maukkaammalta pihan huvimajassa. Polkupyöriä ja lastenrattaita saa lainaan, jos mielii lähteä tutustumaan lähimaisemiin. Puusaunan lempeiden löylyjen ohessa voi istuskella kylpytynnyrissä ja nauttia maaseudun hiljaisuudesta. Viereisellä pellolla voi toisinaan nähdä ketun jolkottelemassa.

”Aiemmin Suvila toimi oman perheen pihamökkinä, jossa yövyttiin ja saunottiin. Olin kuitenkin aina haaveillut oman Bed & Breakfastin perustamisesta”, kertoo Anu. Viime vuonna Anu kävi Cursorin järjestämässä kotimajoitusinfossa, ja päätti tarttua tuumasta toimeen. B&B Elopelto aloitti toimintansa tänä keväänä. Taka-ajatuksena Anulla oli myös omien teinipoikien työllistäminen: pojat ovat hoitaneet Elopellon siivouksia, ja lisäksi perheen datanomiopiskelija pääsi testaamaan koulussa opittuja taitoja tekemällä Elopellon nettisivut. Kätevä tapa tienata taskurahaa ja harjoitella työntekoa! Majoittujia on ollut jo ensimmäisenä kesänä mukavasti, suurin osa on tullut Airbnb:n kautta.

Elopelto

Anun unelma omasta Bed & Breakfastista kävi siis toteen. Onko sinullakin ylimääräinen peräkammari tai pihalla pikkuinen mökki, jossa voisi sukulaisten lisäksi majoittaa matkailijoita? Tutustu kotimajoitusoppaaseen täällä.

Lue lisää Elopellosta täällä.