Mobile Menu

Yhteisötalo Messiin avataan nuorten ylläpitämä kahvila

Kotkassa avataan Kahvila Messi maanantaina 4.9. Yhteisötalo Messin B-talossa. Kahvilaa pyörittää Ekamin Rannikkopajat ja kahvilan työntekijöinä toimivat pajanuoret. Yhteisötalo Messi on avoin kaikille. Kahvila on avoinna ma-pe klo 8.30-14.30 ja nyt syksyllä kokeillaan iltakahvila toimintaa klo 20 saakka. Iltakahvilasta vastaa Kotkan Nuorisotyö. Kahvilasta saa kevytlounasta, kahvia, teetä, sekä suolaista ja makeaa syötävää. Myös aamiaisen voi nauttia Kahvila Messissä, sillä tarjolla on esimerkiksi puuroa, croissanteja ja jogurttia. Edulliset lounaat pitävät sisällään keiton, salaatin ja leipäpöydän. Kahvilassa on 30 asiakaspaikkaa.

Rannikkopajat tarjoavat työvalmennusta Kotka-Hamina-Pyhtää- Virolahti-Miehikkälä alueella. Työpajat tarjoavat väylän koulutukseen ja työelämään. Pajoilla myös kehitetään työtaitoja ja arjenhallintakykyä.
 
Yhteisötalo Messissä toimivat vakituisesti Rannikkopajojen lisäksi Ohjaamo Kotka, Lasten kulttuurikeskus, Osku Mediatalo, Bandbox bändikoulu ja koulupaja.  Messissä on musiikki- ja pelilaitteita, teatteria, tanssia ja tapahtumia sekä erilaisia harrastus- ja muita ryhmiä ja Messistä vastaa Kotkan Nuorisotyö.
 
Yhteisötalo Messi
Kirkkokatu 22, B-talo
48100 Kotka
 
Kahvila Messi
Rannikkopajat
Yhteisötalo Messi
 
Lisätietoja: 
Elisa Koivisto, Työvalmentaja, elisa.koivisto@ekami.fi, 0440 190 447