Mobile Menu

Suomen ensimmäinen outlet-kylä avautui Virolahdella

Zsar Outlet Village avautui Virolahdella 29.11.2018

Zsar Outlet Village on ensimmäinen aito outlet -kylä Suomessa.  Tuotevalikoima vaihtelee naisten ja miesten kansainvälisistä muotibrändeistä laadukkaisiin ulkoilu- ja urheilumerkkeihin, lastenvaatteista kenkiin, sekä kauneudenhoidosta kodin ja keittiön tarvikkeisiin. Joukossa on myös sellaisia brändejä, joita Suomessa ei muualta saa! Kaikkien tuotteiden hinnat ovat aina vähintään 30-70% normaalihintoja alhaisempia. 

Zsar Outlet Village kuva 4.jpg

Zsar Outlet Village sijaitsee Kotkan-Haminan seudulla Virolahden kunnassa Vaalimaalla, kivenheiton päässä suurimmalta EU:n ja Venäjän väliseltä raja-asemalta. Zsar on Suomen oloissa täysin uudenlainen kauppakeskus – perinteisistä keskuksista se eroaa ennen kaikkea huomattavasti laadukkaamman ja laajemman valikoiman sekä selvästi edullisempien hintojensa vuoksi. Zsarin kylämäiseen miljööseen tulee liikkeiden lisäksi laadukas ravintola- ja kahvilatarjonta. Zsar Outlet Village on ympärivuotinen tapahtuma- ja ajanviettopaikka koko perheelle! 

Zsar Outlet Village
https://www.zsar.fi/
+358 40 756 8559, info@zsar.fi
Rouvanmäentie 3, 49930 Virolahti

karttalinkki

kuvat ja teksti: Zsar Outlet Village

 

Uusia bussivuoroja Kotka-Hamina-Vaalimaa

Zsar Outlet Villagen avautumisen myötä on aloittanut myös uusi bussiyhteys Kotka-Hamina-Vaalimaa -välillä. Uudet nopeat yhteydet palvelevat niin shoppailijoita, Zsar Outletin työntekijöitä kuin muita alueilla työskenteleviä ja opiskelevia. Katso aikaulut.

Bussilinjat Kotka-Hamina-Vaalimaa