Mobile Menu

Pyhtää tarjoaa elämän mittaista all inclusive -lomaa

Pyhtään kunta käynnisti uuden Pyhtääloma-markkinointikampanjan kesäkuun alussa. Ideana on markkinoida kuntaa uusille, potentiaalisille asukkaille nostamalla esiin Pyhtään hienot harrastusmahdollisuudet ja uniikit kohteet.

Kuvitteellinen matkatoimisto Pyhtää Travels & Living mainostaa neljää matkapakettia, jotka ovat oikeasti ostettavissa kampanjasivulta pyhtääloma.fi. Myytävistä matkapaketeista löytyy jokaiselle jotakin. Matkaaja voi tutustua perinnerakentamiseen Perinnemestarin kartanolomalla, nauttia vauhdista Siriukseen sijoittuvalla extreme-lomalla, rentoutua Kaunissaaressa saaristolomalla tai tutustua perhelomalla luontoon ja eläimiin Valkmusassa ja Hembölen kotieläintilalla.

Pakettien rakentamisessa ovat paikalliset yrittäjät olleet vahvasti mukana. Toivomme, että kampanja piristää myös kunnan matkailua. Lisäksi markkinoinnissa näkyy vahvasti se tärkein, eli Pyhtää all inclusive -paketti. Se on uuden asukkaan paketti, joka tarjoaa Pyhtään kauniin luonnon, upean tonttitarjonnan sekä tasokkaat palvelut koko perheelle yhdessä paketissa, konkretisoi kunnanjohtaja Olli Nuuttila.

Kampanja tulee näkymään kampanjasivun lisäksi Facebookissa, Youtubessa, nettibannereina ja kuulumaan radiokanavilla. Kampanjan on toteuttanut Mediatehdas Dakar yhteistyössä Pyhtään kunnan markkinointitiimin ja Cursor Oy:n kanssa.

Tutustu Pyhtääloma-kampanjaan osoitteessa www.pyhtääloma.fi

Pyhtää on osa Kotkan-Haminan seutua, seudun läntisin kunta. Seudulta on lyhyt etäisyys niin Helsinkiin kuin Pietariinkin. Alueella sijaitsee Suomen suurin yleissatama. Uuden moottoritien myötä seudun saavutettavuus on parantunut entisestään: Helsinki ja Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema ovat vain reilun tunnin ajomatkan päässä.