Mobile Menu

Kotkan kaupunginteatterissa perinteiset Komediapäivät 14.-19.1. - lippuja vielä saatavilla!

Kotkan Komediapäivät

Kotkan kaupunginteatterin jo perinteeksi muodostuneet Komediapäivät hauskuttavat jälleen tammikuussa ja tarkemmin maanantaista lauantaihin 14. – 19.1.2019.

Kotkan Komediapäiville saapuu tuttuja nimiä: 
Riku Nieminen, Iiro Rantala, Sara Puljula, Heli Sutela, Krisse Salminen, Miitta Sorvali, Sanna Stellan, Pia Andersson, Jacke Björklund, Jaakko Saariluoma, Anitta Ahonen, Johanna Tohni, Kalevauva ja Herra Hakkarainen.

Esitykset ovat myynnissä Lippupisteessä ja teatterin lippukaupassa, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi.

 Kevät 2019 -kausi

Kevätkauden ohjelmisto on musiikkipitoinen, komediallinen sekä kotimainen. Kantaesityksiäkin on luvassa.

Kevätkauden esittelyssä toimittaja kysyi Teatterinjohtaja Miko Jaakkolalta mm seuraavaa: ”Mitä on tarjolla niille, jotka kaipaavat vakavaa, yhteiskunnallista draamaa? Mitä teatteri tarjoaa uudenlaista tekemistä odottaville? Mitä se tarjoaa nuorille?” Näin hän vastasi: ”Yhteiskunnallisia aiheita ovat MENAISET sekä ESITYS RADIKALISOITUMISESTA MAR1A918, joka on myös uutta teatteria. Se on uudenlaista estetiikkaa, joka on kirjoitettu aiheesta käsin. Molemmat esitykset ovat myös nuorten juttuja.”

MEIDÄN HERRAMME MUURAHAISIA on Aapelin alias kirjailija Simo Puupposen kynäilemä teos, jossa seikkailee toinen toistaan hulvattomampia henkilöhahmoja. Pikkukaupungin henkilöt elävät milloin hurjina, hauskoina ja traagisina esityksessä, joka naurattaa ja koskettaa. Esityksen ohjaa Miko Jaakkola ja Ensi-ilta Ravintola Kairossa to 24.1. klo 19. 

SUPERMAMI on Minna Nurmelinin kirjoittama sekä ohjaama kipeän koominen uutuusnäytelmä. Sen keskiössä on universaali aihe: tarve tulla rakastetuksi. Näytelmä kertoo parempaa elämää etsivän, kolmen sukupolven uusperheen tarinan. Kantaesitys Suurella näyttämöllä la 2.2. klo 18. 

MENAISET on Ruusu Haarlan kirjoittama sekä ohjaama tragikomedia naisena olemisen kokemuksesta. Esitys noudattaa naistenlehden muotoa. Rakenne kulkee muotisivuista mainoksiin tai syväluotaaviin henkilöhaastatteluihin ja horoskooppeihin. Naistenlehti inspiroi ja piristää, mutta ennen kaikkea se tilkitsee vammojamme ja vikojamme vinkeillään. Kantaesitys Naapuri-näyttämöllä la 23.2. klo 18. 

IKITÄHTI on Mikko Koivusalon kirjoittama musiikkinäytelmä. Näytelmässä kuljetaan halki kevyen musiikin historian rakastetun, hiljattain poisnukkuneen, iskelmälaulaja Annikki Tähden matkassa. Esityksessä kuullaan Annikki Tähden tunnetuimpia hittejä, tavataan elokuva -ja viihdetaivaan kuuluisuuksia ja nauretaan lempeästi musiikkibisnekselle virtauksineen. Esityksen ohjaa Pia Lunkka. Kantaesitys Ravintola Kairossa la 13.4. klo 18. 

Tavataan teatterissa!
Sari Tossavainen, lipunmyynti
Kotkan Kaupunginteatteri Oy
puh. 05-234 4199
www.kotkanteatteri.fi  

Lippumyymälä: Keskuskatu 15, puh. 05 234 4199, teatteriliput@kotka.fi
Lippumyymälä on avoinna ti-pe klo 11-17 ja 2 h ennen esityksiä