Mobile Menu

Kotkan Kaupunginteatterin kevät 2018 -ohjelmisto on julkaistu!

kotkan teatteri kausi 2018.jpg

Kotkan Kaupunginteatterin kevään 2018 ohjelmisto on julkaistu!

Heti loppiaisena, 6.1. kevätkauden polkaisee voimalla käyntiin Kotka Big Band, joka tällä kertaa hakee tunnelmia ohjelmistoonsa legendaarisen David Bowien tuotannosta. KBB WITH DAVID BOWIE illan solisteina kuullaan Marko Vanhala, Hanna Bergström, Satu Liimatta, Stella Löflund, Meeri Paavilainen ja Reeta Saranpää. Big Bandiä kipparoi tuttuun tapaan Ari Ismälä.

Kevätkauden ensimmäisenä ensi-iltana nähdään Suurella näyttämöllä KOLME APINAA. Näytelmä on hulvaton komedia kolmesta miehestä, joista yksi on sokea, toinen kuuro ja kolmas mykkä. Miehet haluavat luoda kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen, mutta ilman että heidän rajoitteensa paljastuisivat. Ratkaisuna tähän ongelmaan miehet yhdistävät voimansa ja avuksi otetaan vielä tekniikka. Näytelmän ohjaa Anne Niilola ja päärooleissa nähdään Toni Harjajärvi, Juho Markkanen ja Jyri Ojansivu. Näytelmän ensi-ilta on 1.2.2018.

Kevätkauden toinen ensi-ilta on Naapuri-näyttämöllä 10.2.2018 Florian Zellerin kirjoittama ja Salla Leinon ohjaama ISÄ. Nimiroolissa nähdään Antti Leskinen. Näytelmä kertoo muistisairaasta isästä, jonka dementian hiljaa syventyessä omasta tyttärestäkin tulee vieras. Traaginen farssi vie katsojan todellisuuteen, jossa ei enää ole varmaa, kuka on kuka tai missä hän milloinkin on. Arki muuttuu oudoksi ja tekee kaikessa koomisuudessaan kipeää.

Kevätkauden kokoperheen näytelmänä nähdään elokuvanakin hurmannut IHMEMAA OZ. Dorothyn, Peltimetsurin, Variksenpelättimen ja Leijonan seikkailun Suurella näyttämöllä ohjaa Marielle Eklund-Vasama. Näytelmän ensi-ilta on 14.4.2018. Dorothyn roolin näyttelee Miia Maaranen. Hieman nuorempia katsojia viihdyttävät puolestaan MIMMI LEHMÄ JA VARIS. Ruotsalaisista lastenlauluista -ja kirjoista tutut eläinkaverukset seikkailevat Naapuri-näyttämöllä 8.3.2018 alkaen.

Syyskaudelta ohjelmistossa jatkavat yleisöltä kiitosta saaneet musiikkinäytelmät KAUAS PILVET KARKAAVAT sekä VADELMAVENEPAKOLAINEN. Molempien näytelmien esitykset jatkuvat kevään mittaa 5.5.asti. Puhenäytelmistä PESÄRIKKO sekä TOHVELISANKARIN ROUVA jatkavat myös kevään ohjelmistossa. Pesärikon viimeinen esityspäivä on 1.3. ja Tohvelisankarin rouvineen voi nähdä Suurella näyttämöllä vappuaattoon asti.

Kotkan Kaupunginteatterissa järjestetään nyt jo neljättä kertaa tammikuiset Komediapäivät. Vierailuesitysten sikermä nähdään teatterin kaikilla kolmella näyttämöllä 15.-20.1.2018. Naapurissa on tarjolla lapsille ja lapsenmielisille kaksi esitystä:  KEISARIN UUDET VAATTEET sekä JOKERI POKERI BOX. Lisäksi Naapuri-näyttämöllä nähdään Minna Kivelän monologi HALUN VIEMÄÄ - 7 tarinaa tahtomisesta. Kairossa esitetään viikon mittaan Jukka Rasilan ja Mika Räinän MIEHENKÄYTTÖOPAS, Pauliina Hukkasen AVOMIELINEN ANNELI sekä Ulla Tapanisen LAVA-AMMUNTAA V. Suuren näyttämön Komediapäivä esitykset ovat MARS VS. VENUS, rooleissa Riku Suokas ja Johanna Tohni, Mira Kivilän ja Marja-Leena Koukin NAISIA sekä Martti Suosalon ja Mika NuojuanKIVIÄ TASKUSSA. Kaikki esitykset nähdään Kotkassa viikon aikana vain kerran.

Kevään ohjelmisto on noudettavissa teatterin lippumyymälästä ja postitamme sen myös tarvittaessa.

Tavataan teatterissa,

Sari Tossavainen, lipunmyynti
Kotkan Kaupunginteatteri Oy
puh. 05-234 4199
sari.tossavainen@kotka.fi
www.kotkanteatteri.fi