Mobile Menu

Kotkan-Haminan seutu GoExpo-messuilla

Kotkan-Haminan seutu on ensi viikonloppuna 15.-17.3. GoExpo-messuilla Helsingissä.

 

Kotkan-Haminan seutu on edustettuna tulevana viikonloppuna 15.-17.3. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä GoExpo-messuilla. Kotkan-Haminan seudulle halutaan houkutella erityisesti retkeilystä kiinnostuneita matkailijoita pääkaupunkiseudulta. Edellisen kerran seutu oli mukana GoExpo-messuilla vuonna 2016. 

"Päätimme lähteä tänä vuonna mukaan GoExpo-messuille, sillä aiempina kertoina olemme tavoittaneet siellä hyvin retkeilijöitä ja muita eri lajien harrastajia, joille seudullamme on tarjota mielenkiintoisia aktiviteetteja. Esimerkiksi pyöräilyreitteihin on panostettu viime vuosien aikana, sillä pyörämatkailun suosio on selkeästi kasvussa", toteaa matkailupäällikkö Sanna Nikki.

Osastolla 6h48 esitellään seudun retkeily- ja aktiviteettimahdollisuuksia kuten viime vuonna avattua Salpapolun maisemissa kulkevaa Tuntemattoman polkua. Seudun yrityksistä mukana on Sirius Sport Resort. Osastolla vierailevat pääsevät pyöräyttämään onnenpyörää, jossa voi voittaa esimerkiksi pääsylippuja seudun käyntikohteisiin.

Kotkan-Haminan seutu on ollut tänä vuonna esillä myös muun muassa Moottoripyörä- ja Vene 19 Båt -messuilla.

Lisätietoja: Tiia-Mari Eilola, tiia-mari.eilola@cursor.fi 040 190 2528.