Mobile Menu

Kotka Steam Brewery avasi panimomyymälän

Kotka Steam Brewery

Kotka Steam Brewery avasi panimomyymälän Kotkan höyrypanimolla perjantaina 29.6. Avajaiset vietettiin klo 12-18. Myynnissä on panimon omien tuotteiden lisäksi pienet erikoiserät Pyynikin käsityöläispanimolta ja Humalovelta. Myymälästä on mahdollista ostaa mm. Skipper’s Alea 30L tynnyrissä. Kotkan höyrypanimolla pidettäviin juhliin hanalaitteen saa lainaksi, mikäli niitä on vapaana.
Myymälä on auki arkisin klo 10-17 elokuun loppuun asti, pois lukien 12. – 13.7. (Hito hyvä pienpanimojuhla Lappeenranta), 26. – 27.7. (Pienpanimo-baari Kotkan Meripäivät) ja 23. -24.8 (Craft Beer Helsinki Ullanlinna) jolloin panimon väki on olutfestivaaleilla tekemässä kotkalaista olutta tutuksi. Kesän kokemuksien mukaan aukioloja tarkistetaan syksyksi.
Mikäli kaupoille Kotkan höyrypanimolle ei pääse, panimon tuotteita on kattavasti tarjolla myös Haminan, Kouvolan ja Kotkan K-Markeissa sekä K-Supermarketeissa. 
Tällä hetkellä panimon tuotteista kaupan hyllyiltä voi löytää Skipper’s Alen ja Meripäiväolusen, pakkausmuoto on 0,33L tölkki. Heinäkuun alussa on tulossa vielä yksi uusi olut vähittäismyyntiin.

Lisätietoja:
Kari-Jukka Koivistoinen puh. 050 583 2446

Verkkosivut: www.kotkasteambrewery.com
Sähköposti: info@kotkasteambrewery.com