Mobile Menu

Illallinen Lehmuskujalla 18.8.

Kotkassa kohdataan taas elokuisen illan hämärtyessä tunnelmallisella Lehmuskujalla, kotkalaisten yhteisellä piknikille, yhteisen piiiiitkän pöydän ääreen.

Illallinen Lehmuskujalla järjestettiin kokeiluluontoisesti Kotkassa vuosi sitten elokuun lopulla. Tapahtuma sai yllättävän suuren suosion, paikat 200 henkilölle varattiin loppuun vajaassa vuorokaudessa, monien jäädessä ilman piknikpaikkaa.

Positiivisen palautteen ja toiveiden kannustamana nyt pöytäpaikkoja on järjestetty runsaammin, jotta kaikki halukkaat mahtuisivat mukaan. Alustavasti pöytiä on 1000 hengelle, määrää voidaan tarvittaessa vielä lisätä.

Kehoitamme perheen lisäksi kutsumaan mukaan ystävät, naapurit, tutut ja myös tuntemattomat. Rohkene tulla myös yksin ja istahtaa ventovieraiden viereen. Näin syntyy uusia kohtaamisia.

Varaa paikat viimeistään ke 15.8.

Paikkavaraukset hoitaa Kumppanuustalo Viikari. Varaukset voi tehdä netissä. Linkki löytyy Kohtaamisia Kotkassa Facebook sivulta ja www.kohtaamisiakotkassa.fi. Varauksen voi käydä tekemässä myös Kumppanuustalo Viikarissa, Mariankatu 24 (sisäpiha) ma-to 8-18 ja pe 8-15. Paikkamaksu on 5 €/ hlö. Alle kouluikäiset veloituksetta. Maksulla katetaan mm. pöytävuokra ja kuljetuskulut. Maksu peritään paikan päällä. Kunnioitathan varaustasi saapumalla paikalle.

Tuo tullessas - vie mennessäs!

Toimimme siististi, itsenäisesti ja vastuullisesti. Lehmuskujalla on valmiina pöydät ja penkit. Kaiken muun osallistujat hoitavat itse, pikniktyyliin. Jokainen tuo mukanaan omat eväät ja tarvikkeet, halutessaan vaikkapa pöytäliinan, pöytäkoristeita, esim. kukkia ja kynttilöitä. Jokainen huolehtii omista lapsistaan ja läheisistään, vastaa mahdollisista yleisistä järjestyshäiriöistä ja omasta juhlakäyttäytymisestä.

Tärkeää on, että jokainen huolehtii myös omista roskistaan, vieden ne kaikki mennessään. Näin jätämme jälkeemme taas siistin, kauniin Lehmuskujan.

Kohdataan Lehmuskujalla

Kotkan kaupungin strategiassa korostetaan kolmea asiaa: Reiluus, rohkeus ja rakkaus. Tässä yhdistyvät ne kaikki.

”Tärkeimpiä asioita elämässä ovat kohtaamiset, ne hetket kun toinen ihminen on aidosti läsnä, näkee ja kuulee sinut ainutlaatuisena ja ainutkertaisena. Siihen ei edes tarvita paljon- katse ja ehkä pieni hymykin voi riittää.”

Illallinen Lehmuskujalla järjestetään edelleen talkoohengellä. Tapahtuman idea/puuhanainen on Inka Setälä, apurinaan Päppä Silvo (Mainos WooDoo). Pääyhteistyökumppaneina tänä vuonna toimivat Kotkan Korttelikoti yhdistys ja Kumppanuustalo Viikari.

Vapaaehtoisia akustisen musiikin esittäjiä tai muita artisteja mielellämme vastaanotamme tapahtumaan. Ota yhteys Inkaan! Illallinen Lehmuskujalla tarjoaa myös mainion mahdollisuuden lähiyrityksille itsenäisesti kehittää tapahtuman ympärille tarjontaa.

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja tapahtumaan tullessanne kauempaa. Keskustasta löytynee myös pysäköiintitilaa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Inka Setälä

p. 040 7155 655
setala.inka@gmail.com
www.kohtaamisiakotkassa.fi 
https://www.facebook.com/events/207485303281073/