Mobile Menu

Huippuviulisti maailmalta Kymi Sinfoniettan vieraana

BaibaSkride -®  Marco Borggreve Kymi Sinfonietta

Maailman ehdottomiin huippuviulisteihin lukeutuva Baiba Skride vierailee ensimmäistä kertaa Kymenlaak-sossa keskiviikkona 7.2. klo 19 Kotkan konserttitalolla ja torstaina 8.2. klo 19 Kuusankoskitalolla.

Hän tuo kuultavaksi Alban Bergin upean ja vaikuttavan Viulukonserton ”Erään enkelin muistolle”. Tämä teos on to-diste siitä, että kauneus ja koskettavuus eivät ole kiinni sävellajeihin sidotusta ilmaisusta. Konsertti on ta-paus myös siksi, että Sibeliuksen neljäs sinfonia kuullaan nyt ensimmäistä kertaa Kymi Sinfoniettan esittä-mänä. Konsertissa kuullaan myös tämän hetken nouseviin säveltäjiin lukeutuvan Lotta Wennäkosken Verdi-gris. Tämä Scottish Chamber Orchestran lokakuussa 2015 kantaesittämä teos on kunnianosoitus Jean Sibe-liuksen musiikille säveltäjämestarin juhlavuoden kunniaksi. Konsertit johtaa Kymi Sinfoniettan taiteellinen neuvonantaja Olari Elts.

Taiteilijatapaamiset:

Haastateltavana viulusolisti Baiba Skride ja kapellimestari Olari Elts Ke 7.2. klo 17.45-18.30 Kotkan konserttitalo, Ravintola Vausti, alakerta To 8.2. klo 17.45-18.30 Kuusankoskitalo

Lisätietoja: Reetaliina Marin, puh. 050 324 0058

Osta liput tästä.