Mobile Menu

Hamina Tattoon 2020 lipunmyynti vauhdissa!

Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali täyttää 30 vuotta

Haminan Tattoon marssishow'n 2020 pääesiintyjät ovat nyt selvillä ja lipunmyynti voi alkaa. Vaikuttavassa orkesterikattauksessa on esiintyjiä neljältä eri mantereelta ja kahdeksasta eri maasta. Haminaan saapuvat Japanin itsepuolustusvoimien koillinen soittokunta, Ranskan maavoimien vaskiyhtye Lillen kaupungista, Liettuan asevoimien edustussoittokunta ja ensimmäistä kertaa myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta. Aivan toisenlaista sointimaailmaa tulee edustamaan Kanadan kuninkaallisen ratsupoliisin säkkipilliorkesteri, joka esiintyy 40 soittajan ja tanssijan vahvuudella punaisissa takeissaan. Viimeisenä Haminaan saapuvista kansainvälisistä vieraista varmistui ensi vuonna 30 vuotista itsenäisyyttään juhlivan Namibian valtion edustusryhmä. 

Suomen Puolustusvoimia Hamina Tattoon marssishowssa 2020 edustavat Kaartin soittokunta sekä Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta, joka niin ikään juhlii ensi kesänä 30-vuotisjuhlaansa.  

Hamina Tattoon ydin ovat marssishow’t Hamina Bastionissa 5.8.-8.8.2020. Marssishow’n sapluunassa jokainen sotilassoittokunta esittää vuorollaan oman noin 10 minuutin shownsa ja lopuksi kaikki 500-600 muusikkoa esiintyvät yhdessä. Näin syntyy kahden tunnin kokonaisuus. 

LIPUNMYYNTI VAUHDISSA Lippupisteen sivuilla ja myymälöissä - VIELÄ EHDIT HANKKIA LIPPUSI TÄHÄN HUIPPUTAPAHTUMAAN!

Lisätiedot:
Hannu Kaukiainen, Hamina Tattoon toiminnanjohtaja
p. 040 199 1348, hannu.kaukiainen@hamina.fi

Lassi Ikäheimo, Hamina Tattoon taiteellinen johtaja
p. 040 588 4703, lassi.ikaheimo@hamina.fi

www.haminatattoo.fi