Mobile Menu

Haluut siä auttaa matkailijoita?

Anna miä autan

Haluut siä auttaa matkailijoita?

Kesällä 2016 parikymmentä positiivista ja avuliasta paikallista opiskelijoista eläkeläisiin auttoi seudullemme saapuneita matkailijoita mm. kertomalla suosikkipaikoistaan ja vinkkaamalla parhaista menomestoista. Saimme niin auttajilta kuin matkailijoilta positiivista palautetta, joten eiköhän järjestetä Anna miä autan -kampanja myös heinäkuussa 2017! Tuu mukaan Meijän paikalliseksi!

Anna miä autan

 

Mikä ihmeen Anna miä autan -kampanja ja mitkä Meijän paikalliset?

Anna miä autan -kampanjaan on otettu mallia Savonlinnan (Anna mie autan) ja Rovaniemen (Anna mieki autan) vastaavista kampanjoista, koska tokihan myös myä Kotkan-Haminan seudun asukkaat osaamme auttaa matkailijoita!

Meijän paikalliset ovat Kotkan-Haminan seudulla asuvia alku- tai uudisasukkaita, jotka haluavat tarjota seudulle tuleville reissaajille aitoja kohtaamisia paikallisten kanssa. Sinun ei tarvitse tuntea kaikkia seudun kohteita, sillä järjestämme mukaan ilmoittautuneille kotiseuturetken ja infon kesäkuussa. Ainoa vaatimus on, että Sinulla on positiivinen asenne, joitakin suosikkikohteita seudulla ja olet ylpeä kotiseudustasi!

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, ja saat itse päättää missä ja milloin olet käytettävissä. Kyseessä ei siis ole esim. Helsinki Helppien kaltainen työ. Voit esimerkiksi kauppareissulla auttaa eksyneen näköistä matkailijaa tai lenkkipolkusi varrella vinkata matkailijoille lähellä olevasta kesäkahvilasta. Perimmäisenä tarkoituksena on siis auttaa matkailijoita oma-aloitteisesti, jotta jätämme seudustamme positiivisen kuvan ulkopaikkakuntalaisille. Vastineeksi tarjoamme mm. kotiseuturetken Varissaareen 15. kesäkuuta, Anna miä autan -varusteet ja etuja seudun käyntikohteisiin sekä päätöskaronkan 8. elokuuta Harjun Hovissa Virolahdella.

Anna miä autan -kampanjan toteutusaika on heinäkuu, jolloin seudullamme vierailee eniten matkailijoita. Toki kaikki saavat olla vieraanvaraisia ja avuliaita ympäri vuoden ;)

Jos et ole heinäkuussa seudulla, niin AMA-kampanjaan on tänä vuonna mahdollista osallistua myös ”sähköisesti”, eli kertomalla paikallisvinkkisi Visit Kotka-Haminan somekanavissa tai esitteissä.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan täällä 31.5.2017 mennessä!

Let miä help you

 

Lisätietoja:

Tiia-Mari Eilola, Kotkan-Haminan seudun matkailu, tiia-mari.eilola@cursor.fi puh. 040 190 2528.