Mobile Menu

Aallonmurtajan kakkoskautta kuvataan Kotkassa

Kotimaisen Kotkaan sijoittuvan rikosdraama Aallonmurtajan toista tuotantokautta on kuvattu kesällä Kotkassa. Kuvauksia on tehty mm. Meripäiväparaatissa ja Haminan ortodoksikirkolla. 

Aallonmurtajan kakkoskautta kuvataan Kotkassa 

Kotimaisen Kotkaan sijoittuvan rikosdraama Aallonmurtajan toista tuotantokautta on kuvattu kesällä Kotkassa. Kuvauksia on tehty mm. Meripäiväparaatissa ja Haminan ortodoksikirkon ympäristössä. 

Sarjan toisella kaudella on 10 jaksoa, jotka tulevat katsottavaksi keväällä 2019 C Moren suoratoistopalveluun. ”Kotka näkyy uudella kaudella vahvasti sarjassa. Viimeksi sarjaa kuvattiin pääasiassa syys- ja talvikaudella, nyt on ollut hieno päästä kuvaamaan myös kesäisessä Kotkassa”, kertoo sarjan tuottaja Jarno Virtanen. ”Seudun elokuvakomissiolta olemme saaneet hyvin apua”. 

Näyttelijä Saara Kotkaniemi ja käsikirjoittaja Miira Karhula sarjan kuvauksissa.

Avustajaksi sarjan kuvauksiin? 

Aallonmurtajan kuvauksissa tarvitaan toki avustajia. Keskimäärin avustajia on mukana noin 20 per kuvauspäivä. Seuraavan kerran sarjaa kuvataan Kotkan-Haminan seudulla syys-marraskuun välisenä aikana.

Käsikirjoittaja Miira Karhula ja tuottaja Jarno Virtanen, mitä voimme odottaa tulevalta kaudelta? 

”Kausi 2 on vielä parempi kuin ykkönen.”

"Panokset kovenevat, luvassa on vielä enemmän toimintaa!” 

Aallonmurtaja on Kotkaan sijoittuva rikosdraama, jota voi seurata suoratoistopalvelu C Moressa. Sarjan pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi ja Joonas Saartamo. Sarjan on tuottanut Warner Bros. International Television Finland. Lue lisää: www.cmore.fi/aallonmurtaja 

Kaakon elokuvakomission tehtävänä on edistää elokuva- ja tv-tuotantojen sijoittumista Kotkan-Haminan seudulla ja tukea tuotantoyhtiöitä seudulla toimimisessa. Kaakon elokuvakomissio on osa Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursoria. Lue lisää: www.seffc.fi

Teksti ja kuvat: Hanna Nieminen