Matkailun tiimi

Johdan matkailun alueorganisaatiota ja Cursorin johtoryhmän jäsenenä osallistun kokonaisvaltaiseen toimintasuunnitteluun alueemme kehittämiseksi.

Työhöni kuuluu niin strateginen kuin operatiivinen johtaminen. Suunnittelemme toimintamme huolella, tutkimme relevantit tilastot ja analysoimme kilpailijakentän toimintaa sekä omien toimenpiteidemme vaikuttavuutta.

Edustan aluettamme matkailun alueellisessa ja kansallisessa verkostokentässä ja olen vaikuttamassa matkailun näkökulman huomioimiseen erilaisissa foorumeissa.

Erityisesti nautin siitä, kun saan työskennellä kokeneiden matkailu- ja majoitusyrittäjien kanssa. Puhallamme yhteen hiileen ja yhdessä saavutamme enemmän.

Olen ylpeä matkailun moniosaajien motivoituneesta tiimistä, jota saan päivittäin tukea ja johtaa, auttaen heitä ylittämään korkeitakin rimoja, joita olemme työllemme asettaneet.

Sanna Nikki
Matkailupäällikkö, ammattilaistyö
+358 40 190 2585 LinkedIn

Työskentelen matkailun ammattilaisten parissa koordinoiden myynninedistämistyötä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin alueemme matkailun ja ammattilaistyön yhteistyön kehittämiseksi.

Ammattilaistyöhön kuuluvat messut ja myyntitapahtumat, kontaktien luominen ja ylläpito, myyntikäynnit ja -materiaalit, tutustumismatkojen järjestäminen sekä tuotteistamisen tuki ja yhteismarkkinointi.

Vastaan myös seudun matkailun neuvonta- ja vinkkaustoiminnan koordinoinnista ja digitaalisen kauppapaikan edistämisestä.  

Anna Selänne
Matkailun kehittämispäällikkö
+358 40 674 9192 LinkedIn

Vastaan Kotkan-Haminan ja Loviisan seudun MICE – kokousmatkailusegmentin lanseerauksesta ja ensivaiheen toteutuksesta, sekä työskentelen matkailun ammattilaispuolen sidosryhmien parissa edistäen monipuolisesti alueen markkinointia yrityssektorille. Työkenttään kuuluvat monipuoliset toimenpiteet liittyen kokouksiin, kongresseihin, tapahtumiin, kannustematkoihin, näyttelyihin, messuihin ja ryhmämatkoihin.

Viktoria Shishkova
Asiantuntija

Matkailuviestintä, mediayhteistyö

+358 40 190 2516 LinkedIn

Teen töitä matkailuviestinnän parissa. Vastaan kansallisesta ja kansainvälisestä mediatyöstä, printtimateriaalien tuotannosta sekä matkailuneuvonnan markkinoinnista. Erityisosaamiseeni kuuluu hyvä aluetuntemus ja kuvatuotanto. Lisäksi osallistun matkailun ammattilaistyöhön Venäjän markkinoilla.

Mira O’Donoghue
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Matkailumarkkinointi

+358 40 190 2549 LinkedIn

Olen Visit Kotka-Haminan digitaalisen markkinoinnin vastuuhenkilö. Työhöni kuuluu digimarkkinoinnin strategian luominen, markkinointibudjetointi, markkinointikampanjoiden koordinointi ja yhteistyö markkinointisidosryhmien kanssa. Ylläpidän lisäksi matkailun Instagram-tiliä ja vastaan TEM Kymenlaakso – Luonnollisesti Lähellä – hankkeesta.

Annika Ruohonen
Sisältösuunnittelija
+358 40 688 2822 LinkedIn

Olen Visit Kotka-Haminan sisältösuunnittelun asiantuntija. Tässä työssäni tuon aluettamme tunnetuksi matkailijoille tekstisisältöjen kautta. Laadin esitteitä, kirjoitan tiedotteita, päivitän matkailun verkkosivuja ja ylläpidän Facebook-kanavaamme. Onko sinulla hyvä tarina kerrottavaksi matkailijalle, joka etsii elämystä? Tulen mielelläni tutustumaan sinun matkailukohteeseesi. Pirauta tai laita sähköpostiviesti!

Kari Taimisto
Projektipäällikkö, asiantuntija luontomatkailun hankkeet
+358 40 190 2548

Työskentelen Cursorin matkailussa luontomatkailuhankkeiden projektipäällikkönä. Työn pääpainona on maaseutualueille olevien yritysten kehittäminen sekä seudun sähköinen matkailureittituotanto.

Ekaterina Miettinen
Matkailujohtaja
+358 50 310 9511

Vastaan Connecting Vyborg, St. Petersburg and Kotka by sea routes &improving safetyand border crossing customer experience of future passenger lines! – hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on yhdistää raja-alueen kaupunkeja Viipuri, Pietari ja Kotka, kehittämällä risteily- ja palvelusektoria niin, että meriteitse matkustaville voidaan taata turvallinen, nopea ja sujuva rajanylitys. Lisäksi toimin projektipäällikkönä Development of yachting and associated regional economy if the Eastern part of the gulf of Finland –hankkeessa, jossa kehitetään rajat ylittävää veneilytoimintaa Suomenlahden itäosassa osana alueellista ns. sinistä taloutta. Olen kahden kulttuurin edustaja ja kauppatieteiden tohtori. Väitöskirjassani keskityin venäläisten matkailijoiden kuluttajakäyttäytymiseen.

Anniina Merilinna
Kestävän matkailun asiantuntija
+358 40 655 2470

Toimin Kotkan-Haminan seudun ja Loviisan kestävän matkailun asiantuntijana. Jotta voimme nauttia ihanasta alueestamme ja sen matkailupalveluista tulevaisuudessakin, on matkailua kehitettävä vastuullisesti ja kestävästi. Yhdessä matkailuyritysten kanssa rakennamme kestävää matkailukohdetta, jossa matkailijan on ilo vierailla.  

Johanna Kunttu
Asiantuntija Kaakon elokuvakomissio
+358 40 190 2569 LinkedIn

Työskentelen asiantuntijana Kaakon elokuvakomissiossa. Alueellisena kehittäjänä päätehtäväni on vakuuttaa yhä useampi kansallinen ja kansainvälinen tuotantoyhtiö siitä, että Kotkan-Haminan seutu on tämän valtakunnan helmi, jossa tottakai kaikki tuotannot tulisi toteuttaa. Teen monipuolisesti töitä niin myynnin kuin markkinoinnin parissa, lokaatioita scoutaten, alueellista AV-kannustinta ylläpitäen sekä toimin tuotantoyhtiöiden ja paikallisten osaajien ja kuntasektorin yhdistävänä tekijänä.  

Netta Hautamäki
Matkailukoordinaattori
+358 40 612 6590

Toimin matkailukoordinaattorina ja vastuullani on esimerkiksi kokousten ja koulutusten toimenpiteiden organisointi, koordinointi ja käytännön järjestely sekä toteuttaminen. Teen laaja-alaisesti tiimin hallinnollisia tehtäviä ostolaskujen tiliöinneistä budjetinseurantoihin. Valmistelen raportteja, muistioita, kirjeitä, pöytäkirjoja, lähetän kutsuja ja otan vastaan ilmoittautumisia.

Meri Naski
Projektiassistentti
+358 40 158 2700

Toimin projektiassistenttina useassa matkailun hankkeessa, mukaan lukien Suomen ja Venäjän välisen meriliikenteen edistämisprojektissa VIP&KO:ssa sekä pyöräilymatkailua edistävässä Bizcyclessä. Työnkuvaani kuuluvat myös alueen matkailuneuvonnan koulutussisältöjen suunnittelu sekä erilaisten matkailun markkinointimateriaalien kokoaminen palveluntarjoajilta.