Mobile Menu

Kotkan-Haminan seutu adrenaliininnälkäisille

Oletko adrenaliiniriippuvainen, joka janoaa reissuilta vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Sykettä nostattavaa menoa kaipaavat voivat täyttää adrenaliinivarastonsa Kotkan-Haminan seudulla esimerkiksi näiden aktiviteettien parissa!

1. PAINAAKO KAASUJALKA?

Tommimäkiset ja juhakankkuset pääsevät vauhdikkaan rallikyydin makuun Aholafarmilla Haminassa. Ralliautossa voit toimia vain kartturina, mutta Aholafamin off-road -autoissa voi istahtaa myös kuljettajan paikalle.

Oman elämänsä kimiräikköiset ja valtteribottakset voivat sen sijaan suunnata testaamaan kaasujalkojaan Pyhtään Karting Clubin radalle.

Off roadia Aholafarmilla Haminassa

 

2. KESYTÄ KYMIJOEN KOSKET

Ole kuin Tarzan, ja kesytä Suomen Amazonin eli Kymijoen kuohuvat kosket joko koskenlaskussa tai koskiuinnilla. Ota mallia Ikilomalla-vloggaajista.

Koskiuintia Kymijoessa

 

3. KALLIOLASKEUTUMINEN

Köysi – check, kypärä – check, turvaohjeistus – check! Veikka Gustafsson valloitti vuoret kiipeämällä ylös, mutta Virolahdella pääset tekemään päinvastoin, eli laskeutumaan jyrkkää kallioseinämää Harjun oppimiskeskuksen maalaismaisemissa. Mielenkiintoisen aspektin laskeutumiseen tuo se, että kyseisestä kalliosta on louhittu Salpalinjan kiviä.

Kalliolaskeutumista Virolahdella