Mobile Menu

Kotkan-Haminan seudun ympärivuotiset suosikit!

Näe kaikki Suomen kalat Maretariumissa

Maretarium on suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaario, jossa on lähes 60 eri kalalajia ja muita vesiemme pieneläintä. Maretarium on avoinna ympäri vuoden.Maretariumissa on myös matkamuistomyymälä, josta voit löytää hauskoja matkamuistoja itselle tai tuliaisiksi. Kahvitauon voit viettää Meri Cafe Kristinassa katsellen samalla Sapokan venesataman elämää.

Akvaariotalo Maretarium, Kotka. Liput aikuiset 13,50eur, lapset 7,50eur, myös perhe-ja ryhmälippuja.

Lennä, surffaa ja kiipeile Siriuksessa

Siriuksessa pääset toteuttamaan ihmisen ikiaikaisen unelman lentämisestä ja tuntemaan vapaan pudotuksen turvallisesti erityisessä tuulitunnelissa. Voit myös kokeilla skeittausta muistuttavaa sisäsurffausta joko vatsallaan (bodyboarding) tai laudalla seisten (flowboarding). Ei pelkoa kastumisesta – märkäpuvun saat lainaan! Nämä mahtavat, uudenlaiset elämykset ovat mahdollisia ympäri vuoden kaikille perusterveille henkilöille 5-vuotiaasta alkaen.

Kesäisin Siriuksessa seikkaillaan myös ulkoilmassa! Silloin Siriuksen Norway Park -kiipeilypuisto haastaa ylittämään omat rajat eritasoisilla kiipeilyradoilla 3-9 metrin korkeudessa.

Lentämisen, surffauksen tai kiipeilyn jälkeen vatsantäytettä nälkäisille seikkailijoille tarjoilee moderni, kansainvälinen ja raikas kahvila-ravintola Skyfall.

Sirius Sport Resort, Pyhtää. Sisäsurffauksen hinta alk. 15 e, lentämisen alk. 60 e. Lennoissa myös perhe- ja ryhmäpaketteja. Norway Park -kiipeilypuisto avoinna keväästä syksyyn, muulloin ryhmille tilauksesta.

 

Viihdy Vellamossa

Merikeskus Vellamossa Kotkassa voit kokeilla uudenlaista lähestymistapaa historiaan: ryhmille on tarjolla muun muassa vartin kierroksia nopeille tai sokkotreffit, jolloin kierroksen sisältö on yllätys! Mukana olevat lapset saavat Vellamossa koskea ja kokeilla – heille on tarjolla monen monta toiminnallista pistettä.

Vellamon museokauppa Plootusta löytyy kierroksen päätteeksi hienoja tuliaisia kirjoista koruihin ja sisustustuotteisiin. Jos viihdyt Vellamossa koko päivän, niin nälän tullen talon oma ravintola Laakonki kattaa maittavaa lounasta ja kahvit.

Merikeskus Vellamo (mm. Suomen merimuseo ja Kymenlaakson museo), Kotka. Pääsymaksut alk. 6 e, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Keskiviikkoisin ilmainen sisäänpääsy kaikille klo 17-20.


Teksti: Anita Heikkinen