Mobile Menu

Kothamadventure banneri

Vaikuttaja – tervetuloa seikkailulle Kotkan-Haminan seudulle!

 

Bloggaaja, vloggaaja, instaaja, tubettaja, toimittaja: Tervetuloa syksyn säkenöivimpään seikkailuun!
 

Ajankohta: 25.-26.8.2018

Valituille hakijoille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja tapahtuma on täynnä! 

 

Mikä #KotHamAdventure?

Olipa kanavasi blogi, Youtube, Instagram tai perinteinen media, tämä viikonloppu on tarkoitettu juuri sinulle! Seikkailullisen viikonlopun aikana pääset tutustumaan pintaa syvemmältä Kotkan-Haminan seudun karismaattisiin kohteisiin, upeaan luontoon ja aktiviteetteihin sen keskellä. #KotHamAdventure kutsuu sinut seikkailuun!

 

Mitähän hurjaa on tarjolla?

Kohtaa Suomen Amazon kosken kuohut valloittaen tai rauhallisesti joogaten. Kiinnitä kiipeilyvaljaat tai hyppää sotamiehen kenkiin korsun hämyssä. Nouse ratsun selkään tai hurmaaviin hevoskärryihin. #KotHamAdventure tarjoaa kaikille seikkailumentaliteeteille sopivia vaihtoehtoja, rauhallisemmasta menosta sykettä nostattaviin aktiviteetteihin. Hae mukaan nyt! 

 

#KotHamAdventure tarjoaa sinulle:

  • Seikkailua Kotkan-Haminan seudulla – Kymijoella, kallioilla ja tukevalla maalla
  • Majoituksen Harjun Hovin kartanomiljöössä 2 hengen huoneissa
  • Ruokailut viikonlopun aikana
  • Meno-paluu -kuljetuksen Helsinki – KotHam – Helsinki

 

Mitä myä toivotaan?

Ensisijainen tavoitteemme on, että saisimme paljon uusia seutufaneja, jotka tulisivat uudelleen ja uudelleen vierailulle Kotkan-Haminan seudulle ja ottaisivat ehkä kaveritkin mukaan! Toki toivomme myös, että seikkailijat tägäävät meidät eli @visitkotkahamina'n ja mukana olevat yhteistyökumppanimme somepostauksiin ja muihin julkaisuihin, jotta voimme seurata kokemuksia viikonlopun aikana ja sen jälkeen. Arvostamme myös tunnisteidemme käyttöä #visitkotkahamina ja #kothamadventure. 

 

VIIKONLOPUN OHJELMA

 

LAUANTAI 25.8.2018

Koskiuintia, jokijoogaa tai koskenlaskua & sokkotreffit historian kanssa

Kymijoki

 

8.00 Bussikuljetus Helsinki – KotHam

 

10.00 Merikeskus Vellamo, Kotka: KotHam esittäytyy, sokkotreffit ja brunssi

Luonnostaan vahva Kotkan-Haminan seutu – näin tuttujen kesken KotHam – esittäytyy. Sen jälkeen pääset sokkotreffeille historian kanssa! Jättimäistä meren aaltoa muistuttavassa upeassa Merikeskus Vellamossa opas poimii koko porukalle mehevimmät kohokohdat Suomen merimuseon, Kymenlaakson museon ja Merivartiomuseon näyttelyistä. Nautimme myös Merikeskus Vellamon ravintola Laakongin suositun viikonloppubrunssin.

 

13.30 Bussikuljetus Kymijoelle – Suomen Amazonille!

 

14.00-17.00 Kymijoki, Kultaanranta: Koskenlaskua, jokijoogaa tai koskiuintia – minkä sinä valitset?

 

Aktiviteettivaihtoehdot (valitse ilmoittautumisvaiheessa yksi aktiviteeteista ensisijaiseksi vaihtoehdoksi ja toinen aktiviteetti varavaihtoehdoksi):

1. Koskenlasku Kymijoen kuohuissa

Nauti vauhdista ja veden pärskeistä! Erämys - Keisarin Kosket Oy:n koskenlaskuretki kumiveneellä tarjoilee sinulle sekä villejä kuohuja että rauhallisempia suvantoja vaihtelevassa jokimaisemassa. Varaa mukaan vaihtovaatteet!

2. Koskiuinti Kymijoen virrassa

Kohtaa Kymijoen virta turvallisesti kelluen! Uintiretken varrella koet niin rauhallista virtaa kuin muutamia hauskoja liukujakin. Ehkä tämän vuoden mieleenpainuvin kokemus! Ohjeistuksen ja varusteet – liivit, kypärät ja tarvittaessa märkäpuvut – järjestää Erämys - Keisarin Kosket Oy. Mukaan uimapuku!

3. Jokijooga virtaavan veden äärellä

Koe pehmeän virtaava joogaharjoitus laiturilla Kymijoen äärellä. Nauti kaikilla aisteillasi luonnon läheisyydestä, virtaavan veden solinasta ja hellivästä tuulenvireestä. Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Rentouttavan joogahetken tarjoaa Yogelina. 

 

Aktiviteettien jälkeen perinteiset nokipannukahvit.

 

17.00 Bussikuljetus Harjun Hoviin Virolahdelle

 

18.00 Harjun Hovi: ruokailu ja majoittuminen kartanomiljöössä

Kivaa iltaohjelmaa, saunomista ja ruokailu Harjun Hovissa! Harjun Hovin historiallinen kartanomiljöö Virolahden maaseudulla on sekä matkailukohde että luonnonvara-alojen ammattioppilaitos. Matkailijoille Harjun Hovi tarjoaa majoitus-, ruokailu-, kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluja. Oppimiskeskuksessa opiskelee yli 200 tulevaa puutarhuria, ratsastuksenohjaajaa ja hevostenhoitajaa.

Majoittuminen 2 hengen huoneissa.

 

SUNNUNTAI 26.8.2018

Kalliolaskeutumista ja ratsastusta – vai fiini hevoskärryajelu tai sunnuntaipromenadi?

Harjun oppimiskeskus hevoskärryajelu

 

8.00-9.00 Aamupala

10.00-14.00 Aktiviteetit

 

Aktiviteettivaihtoehdot (valitse ilmoittautumisvaiheessa yksi aktiviteeteista ensisijaiseksi vaihtoehdoksi ja toinen aktiviteetti varavaihtoehdoksi):

1. Kallioslaskeutuminen Salpalinjalla

Sujahda kiipeilyvaljaisiin ja kiristä kypäräsi! Tällä retkellä kaikki huimapäät pääsevät laskeutumaan 14 metrin matkan alas jyrkkää kallioseinämää Salpalinjan sotahistoriallisissa maisemissa.

2. Kouluratsastustunti hevosoppilaitoksessa

Valjasta hevosesi ja fiilistele tallin tunnelmaa! Kokeneemmille ratsastajille suunnattu kouluratsastustunti, jossa pääset kokemaan niin kouluratsastusta kuin hevosoppilaitoksen elämää.

3. Leppoisaa talutusratsastusta

Tutustu Harjun kilteimpiin hevosiin! Mukava ja turvallinen talutusratsastuskierros ratsastuksenohjaajan johdolla.

4. Hevoskärryajelu kartanomiljöössä

Hevoskärry kaartaa kartanon pihaan ja noutaa sinut sekä seuralaisesi miellyttävälle hevoskärryajelulle kartanomiljöössä. Oletko valmis ihastumaan?

5. Korsukierros ja korsupiknik

Koe Tuntemattoman sotilaan jalanjäljet Virolahden Bunkkerimuseolla! Suuntaa hämyisiin korsuihin ja risteileviin yhdyshautoihin, uppoudu tarinoihin vuosikymmenten takaa. Kierroksen jälkeen vanhanajan piknik korsussa, tuoksuvan ja rauhallisen metsän ympäröimänä.

 

Lounas aktiviteettien jälkeen.

14.00 Paluukuljetus KotHamista Helsinkiin, takaisin Helsingissä noin klo 16.00.

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.