Mobile Menu

Kokouskin on kokemus Kotkan-Haminan seudulla!

Monipuolista kokouspalvelua

Mereta Oy on kotkalainen yksityinen palveluyritys, jonka intohimona on tuottaa korkealaatuisia asiakaskohtaamisia. Yrityksen tarina on alkanut vuonna 2003 Pyhtään Kaunissaaressa, jossa nykyisin toimitaan kesäsesonkina. ”Tänä päivänä ympärivuotista toimintaa on kahdessa ravintolassa Kotkan keskustassa sekä lisäksi tarjotaan henkilöstöravintolapalveluita kumppanuusperiaatteella”, kertoo liikeideapäällikkö Heikki Hytönen. ”Ravintoloidemme tilat ovat hyvin erilaisia: Merikeskus Vellamo on uskomattoman upea moderni rakennus tuliterällä tekniikalla, kun taas Vausti sulattaa sydämet Eliel Saarisen ja Herman Geselliuksen suunnittelemalla jugend-tyylisellä miljööllään.”

Kotkan poikien tavoitteena on tehdä kokouksien ja juhlien järjestäminen asiakkaalle helpoksi. Samalla puhelinsoitolla onnistuu niin tilojen kuin tarjoiluiden varaaminen. ”Suunnittelemme kokonaisuuden aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tiloista löytyy vaihtoehto kaikenkokoisille seurueille aina Vaustin pienemmistä kabineteista Konserttitalon Juhlasaliin tai Vellamon auditorioon. Teeman mukaisesti käytämme mieluusti yrityksen värejä sekä huomioimme seurueiden erityistoiveet tarjoiluita suunnitellessa. Kokonaisuus järjestetään niin, että se tukee yrityksen ja tilaisuuden sanomaa. Henkilökuntamme on aina paikalla varmistamassa, että kaikki sujuu, niin kuin pitää”, Hytönen lisää. ”Meiltä saa apua myös aikataulutukseen. Pitkän kokemuksen avulla tiedämme, kuinka paljon aikaa tarvitaan ja mihin kohtaan tauot sekä tarjoilut kannattaa sijoittaa.” Tarjoiluissa tuodaan esiin lähituottajia ja paikallisia herkkuja kansainvälisillä ja trendikkäillä tuulahduksilla maustettuna.

Mereta lounas

Tastingeja ja tunnelmallisia hetkiä

Loistavan tilaisuuden täydentää toimiva oheisohjelma. ”Voimme järjestää vaikkapa viini- tai suklaatastingin, selfie-kuvauskurssin ammattivalokuvaajan ohjauksessa tai rentoa pianomusiikkia seurustelun oheen. Vellamossa vieraat voivat tutustua näyttelyihin ja perinteisen kahvitauon sijaan voidaan asiaosuutta keventää vaikkapa Kahvimuijan tarinoiden ja tarjoiluiden äärellä”, Hytönen kertoo. Kotkan poikien tarjonta kattaa myös pidemmät tilaisuudet. ”Päivä voi alkaa kokouksella Vellamossa, jatkua illallisen ja ohjelman kera Lonely Planetin Top pick -mainitussa ravintola Vaustissa ja seuraavana päivänä voi hypätä saaristoristeilylle ja nauttia legendaarista lohikeittoa Kaunissaaren majalla.”

”Meille jokainen asiakas on yksilöllinen. Tilaisuuden suunnittelusta vastaa aina ihminen. Meillä ei ole tiettyjä listahintoja, sillä jokainen tilaisuus on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa”, Hytönen toteaa. ”Palveluaikamme joustavat myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti: Jos aamiaiskokouksen haluaa aloittaa jo seitsemältä tai viettää aikaa cocktailien kera iltamyöhään, se onnistuu. Ja meille saa aina rohkeasti ehdottaa omia ideoitaan!”

Tutustu Meretan palveluihin www.kotkanravintolat.fi

Kuvat Mereta Oy
Teksti Nitro ID