Villa Itäranta Rääntiön saaressa

Nauti rauhasta ja suolaisista merituulista Rääntiön saaressa, joka sijaitsee rajavyöhykkeellä itäisellä Suomenlahdella. Rääntiössä voit nauttia huikaisevista auringonnousuista ja upeasta näkymästä kauniiseen merelliseen maisemaan. Lintujen kevät- ja syysmuuttoon kaakkoissaaristo tarjoaa Euroopan parhaimmat puitteet.

Saaressa luonnon voi kokea kaikilla aisteilla. Meren tuoksu, tuuli ja aallot, silmiä hivelevä maisema, perinteisen saunan lempeät löylyt ja kauniisti sisustettu mökki elvyttävät mielen ja kehon. Levollinen olo ja arjesta irtautuminen alkaa noin kymmenen minuutin venematkalla mantereelta saareen. Pääkaupunkiseudulta Tillintien venepaikalle Virolahdella ajaa noin kahdessa tunnissa.

Itärannan päämökissä on reilu oleskelutila, jonka yhteydessä alkovi kahdella sängyllä ja keittiö. Oleskelutilasta kaunis näkymä merelle ja takka/kamiina. Keittiössä Iittalan astiasto 12 vieraalle, kylmä ja lämmin juokseva vesi. Olohuoneen sohville saa tarvittaessa lisävuoteen neljälle vieraalle. Makuutiloissa mökin takaosassa kolme erillistä pientä makuuhuonetta, joissa parisängyt sekä aulassa kaksi erillistä yhden hengen vuodetta. Makuuhuoneiden oviaukoissa verhot.

Lasiterassilla ruokapöytä kymmenelle, korikalusteita, toinen jääkaappi ja tunnelmallinen kamina. Terassin edessä iso patio, johon aurinko paistaa lähes koko päivän. Pation lähellä nuotiopaikka, jolla voi vaikkapa loimuttaa lohta tai grillata avotulella sekä kaasupoltin muurikkapannulle. Vajassa erillinen makuuhuone ihanilla isoilla ikkunoilla suoraan merelle, puuvarasto sekä kaksi kuivakäymälää. Sauna on perinteinen suomalainen kelohirsisauna, jossa pesuvesi lämmitetään kiukaan padassa. Saunasta ja paljusta ihana maisema suoraan merelle.

Saat yrittäjältä apua rajalupien hankkimisessa, jotta pääset vierailemaan saareen, jossa satunnaisia kulkijoita ei tapaa. Hintaan sisältyy myös meno-paluukuljetus mantereen ja saaren välillä. Yrittäjä järjestää tarvittaessa myös venematkan loman aikana esim. kauppareissuja varten tai voit vuokrata moottoriveneen pelastusliiveineen. Matkaa pääkaupunkiseudulta Virolahdelle moottoritietä noin kaksi tuntia.