Strömfors Hyvinvointi

Strömfors Hyvinvointi Wellness -kokonaisuuteen kuuluu Strömforsin Jurttasauna & palju, Hieronta- ja hyvinvointikeskus Sofia, sekä Wanhan Navetan kahvila ja luontopuoti. Jurttasauna on tilattavissa ympäri vuoden ja hyvinvointikursseja järjestämme kysynnän mukaan. Kahvila ja luontopuoti ovat avoinna kesäisin sekä tapahtumaviikonloppuina.

Strömforsin Hyvinvointisauna jatkaa toimintaansa uudessa upeassa Strömforsin Jurttasaunassa luonnon keskellä, Wahan Navetan takana olevassa pienessä metsikössä. Jurttasaunassa on mahdollista saada saunahyvinvointihoitoja mm.  savi-, turve- sekä villiyrttihoitoja. Saunaa tullaan vuokraamaan myös asiakastilaisuuksiin niin yksityisille, kuin yrityksille ja yhteisöille. 

Luontopuodin tuotevalikoima koostuu pääasiassa suomalaisen metsän ja luonnon antimista valmistetuista erilaisista tuotteista kuten Artesaani-mehuista ja -glögeistä, siirapeista, sieni- ja marjasäilykkeistä, kuivatuista sienistä sekä erilaisista villiyrttituotteista. Kaikki tuotteemme ovat lisäaineettomia ja ne on valmistettu lähialueen raaka-aineista. Lisäksi valikoimissa on laadukkaita lähialueella valmistettuja käsitöitä sekä käsityönä valmistettuja saunahyvinvointituotteita. Strömforsin Wanhan Navetan Kahvila sekä Luontopuoti ovat avoinna  kesäkautena.