Saunat

Yleisissä saunoissa pääset nauttimaan löylyistä ja yhteisöllisestä tunnelmasta. Kotkan, Haminan ja Loviisan alueella on lukuisia elämyksellisiä saunoja, joiden yhteydessä pääset nauttimaan monista palveluista ja sykähdyttävästä kaakkoisrannikon luonnosta.

Santalahti Resort

Santalahti Resortin luolasaunamaailman savusauna yhdistettynä mukavaan lämminvesialtaaseen on huikea elämys! Hienohiekkaisen uimarannan tuntumassa sijaitsevat perhesaunat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Santa Glass Sauna tarjoaa lomaasi enemmän kuin ripauksen luksusta kun nautit merenrantamaisemissa puulämmitteisen saunan löylyistä, lasikaton läpi tuikkivan tähtitaivaan alla.

Strömfors Hyvinvointi

Strömforsin ruukissa pääset nauttimaan Jurttasaunan löylyistä vuoden ympäri. Puilla lämmitettävässä 10-15 hlön jurttasaunassa on ihanan pehmeät löylyt ja rauhaa henkivä tunnelma. Kokonaisuuteen kuuluu 10 henkilön kylpytynnyri sekä tilat pukeutumiseen ja chillailuun vastapäisen Wanhan Navetan yhteydessä.

Varissaari

Varissaaressa sijaitseva saunalautta Kiulu tarjoaa merellisen saunaelämyksen. Nauti maisemasta ja laineiden liplatuksesta lauteilla istuen, samalla kun lempeä puulämmitteinen sauna löylyttää ihoa. Saunalauttaan mahtuu kerrallaan 12 henkeä.

Valosauna

Loviisanlahdella Haruddenin luonnonsuojelualueen vieressä saunot upeassa iglusaunassa. Laiturinnokkaan rakennettu kelluva sauna antaa pehmeät löylyt ja upeat näköalat merelle ja kauempana siintävään Loviisan kaupunkiin. Retkiluistele tukevien jäiden aikaan Loviisanlahdella, patikoi luonnonsuojelualueella, sauno valosaunassa ja kömmi yöksi viereiseen AuroraHutiin, joka niinikään kelluu meren laineilla. Hyvällä tuurilla koet upean pastellinsävyisen auringonlaskun ja ihailet aamun ensisäteitä suoraan hutin pehmeiden lakanoiden välistä.

Marina Café Laituri

Sapokan pienvenesataman kaksi saunaa lämpiävät päivittäin marraskuun alusta vappuun. Tule kokeilemaan kylmän meriveden ja saunan löylyjen hyvää tekevä yhdistelmä Marina Café Laiturin avantouintipaikalla! Kesäaikaan sauna palvelee veneilijöitä.

Rampsi Kitchen & Lounge

Nauti merellisestä miljööstä Haminan Tervasaaressa saunoen ja herkutellen Rampsin kesäterassilla.