Kotka ja Hamina 14.-15.9.2021

Helsinki – Kotka – Hamina – Helsinki

Tervetuloa tutustumaan merelliseen Kotkaan ja eläytymään Ruotsinsalmen meritaisteluhistoriaan ja linnoituskaupungin tarinaan aivan ennen näkemättömällä tavalla. Pääset risteilylle Ruotsinsalmen vesialueelle ja tutustut vaikuttavaan, kesäkuussa 2020 avattuun ja aivan uudenlaisia elämyksiä tarjoavaan Ruotsinsalmi-näyttelyyn Merikeskus Vellamossa. Illallispaikkakin on keskellä kuuluisan meritaistelun näyttämöä Varissaaren Ravintola Vaakussa.

Toinen matkapäivä eteläisessä Kymenlaaksossa tarjoilee kotkalaisia, merellisiä puistoja ja vie ympyräkaupunki Haminaan nautiskelemaan tämän tunnetun pikkukaupungin miljööstä; niin linnoituksista, RUK – alueesta kuin vanhoista pihoistakin.

Matkapakettiin sisältyy kuljetukset tilausajobussilla Helsinki-Kotka-Helsinki, yö Original Sokos Hotel Seurahuoneella Kotkassa, illallinen Ravintola Vaakussa Varissaaressa ja kuljetus saareen, hotelliaamiainen, lounas Lounashuone Kerholla Haminassa, opastettu kierros Merikeskus Vellamossa, tilausristeily Kotkan edustalla ja lohisoppalounas, sekä opastetut kävelykierrokset Kotkassa ja Haminassa.

Katso matkaohjelma ja hinnasto Kristina Cruises-sivustolta.