Kesähostelli Kärkisaari

Kärkisaari on ihanan irtioton tyyssija. Sen vehreä ympäristö, korviin kantautuva linnunlaulu sekä laineiden liplatus tarjoavat mielenrauhaa ruokkivan tunnelman sekä silmän- ja sielunravintoa kaikenikäisille.

Kesäkahvila Kärkisaaressa pääset herkuttelemaan tuoreilla leivonnaisilla ja maukkaalla kahvilla. Kesäkahvilan omat herkut, lohivene ruiskuorella, limeruudut ja Kärkisaaren suklaa-limekakku houkuttelevat nautiskelemaan kesäisestä kahvihetkestä idyllisissä merimaisemissa.

Kesähostelli Kärkisaaressa on varattavissa kuusi huonetta hurmaavalla merinäköalalla, jota on harvoin tarjolla perinteisessä kaupunkihotellissa. Huoneet sijaitsevat päärakennuksen toisessa kerroksessa, jonne on käynti portaita pitkin. Majoittujien yhteiskäytössä on kaksi erillistä suihkuhuonetta sekä kolme wc:tä. Yhteistiloissa on käytössä kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro sekä omia eväitä varten jääkaappi. Jos kaipaat erilaista yöpymiskokemusta, suosittelemme majoittumista niin sanotussa puuteltassa, eli tentsilessä.

Kärkisaareen pääsee helposti niin autolla, polkupyörällä kuin kävellenkin. Kotka-Helsinki-moottoritieltä Kärkisaareen on matkaa noin viisi kilometriä ja useat paikallisliikenteen linja-autot kulkevat Kärkisaaren lähettyviltä. Pysäköintitilaa on pihalla ja sen läheisyydessä runsaasti. Rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen on esteetön kulku.

Kärkisaaren kesähostelli ja -kahvila työllistävät erityislaatuisia huipputyyppejä, kuten kehitysvammaisia ja osatyökykyisiä henkilöitä, jotka yhdessä työvalmentajien ja ohjaajien kanssa muodostavat kesähostellitiimin. Näin Kärkisaaren kesähostelli ja -kahvila osaltaan edistävät tasa-arvoista ja eettistä työelämää ja samalla tarjoavat majoittujille ihania elämyksiä Kotkaan sijoittuvan kesämatkailun parissa.

Kesähostelli ja -kahvila palvelevat toukokuun alusta syyskuun loppuun 2021.

Kärkisaaressa on lupa rauhoittua ja voida hyvin.