Mobile Menu

Puistottaako

Osallistu puistokilpailuun!

KILPAILU PÄÄTTYNYT! 

Osallistumisaika 4.5.-15.6.2019. Palkinto arvotaan viikolla 25, ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Tutustu kilpailun sääntöihin: Puistokilpailun säännöt 2019.pdf
Osallistumalla hyväksyt kilpailun säännöt.

Palkinto on käytettävä 30.9.2019 mennessä.

Akuuttiin puistotukseen auttaa ainoastaan vierailu Suomen puistopääkaupungissa! Kotkan kaupunginpuutarhuri ja puutarhaneuvos Heikki Laaksosen vahvojen visioiden ansiosta Kotka on kehittynyt ankeasta ja haisevasta satamakaupungista vehreäksi puistopääkaupungiksi. Kotkan puistot ovat saaneet vuosien varrella lukuisia palkintoja ja tunnustuksia niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä viettämään unohtumaton miniloma puistojen Kotkassa! Oletko viherpeukalo, joka haluaa päästä tutustumaan Kotkan puistoihin syvällisemmin Heikki Laaksosen johdolla? Vai haluatko tulla perheen kanssa fiilistelemään kesäistä Kotkaa? Valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto kahdesta palkinnosta, ja osallistu kilpailuun viimeistään 15.6.2019. Kilpailusäännöt pääset lukemaan sivun alaosassa. Osallistumalla hyväksyt kilpailun säännöt.

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta itsellesi mieluisimman palkinnon:

FIILISTELIJÄ-palkinto sisältää 4 hengen (2 aikuista + 2 lasta) majoituksen Original Sokos Hotel Seurahuoneella, kuljetukset Varissaareen, saunaelämyksen keskellä Kotkan kansallista kaupunkipuistoa saunalautta Kiulussa ja saunan päälle herkulliset lohikeitot Ravintola Vaakussa. Lisäksi palkintoon kuuluu tuotepaketti Puutarhalinnan puutarhamyymälästä.

VIHERPEUKALO-palkinto sisältää 2 hengen majoituksen Original Sokos Hotel Seurahuoneella, yksityiskierroksen Kotkan puistoissa kaupunginpuutarhuri ja puutarhaneuvos Heikki Laaksosen kanssa, tuotepaketin Puutarhalinnan puutarhamyymälästä sekä kuljetukset Varissaareen ja kolmen ruokalajin illallisen kahdelle Ravintola Vaakussa keskellä Kotkan kauneinta saaristoa ja kansallista kaupunkipuistoa. 

Jos upotettu lomake ei jostain syystä näy, pääset lomakkeelle myös tästä linkistä: https://analytics-eu.clickdimensions.com/cn/aipcl/kaupunkipuisto-kisa

Heikki Laaksonen

Puistokierros kaupunginpuutarhuri ja puutarheneuvos Heikki Laaksosen kanssa tarjoaa syvällisen kurkistuksen Kotkan tunnettujen puistojen taustoihin ja mielenkiintoisiin yksityiskohtiin. Heikki on toiminut Kotkan kaupunginpuutarhurina 35 vuotta. Hän valmistui hortonomiksi Suomessa, jonka jälkeen tie vei Yhdystavaltoihin opiskelemaan maisema-arkkitehtuuria ja työskentelemään Oglebay Parkiin ja Ohion taimikasvattamoihin. Länsi-Virginiassa sijaitsevassa valtavassa Oglebay Parkissa työskenneltyään Heikki oppi ajattelemaan isosti ja ideoimaan pelottomasti. Ennen Suomeen paluutaan Heikki kävi vielä Norjassa kartuttamassa kivirakentamisen taitoja. Vuonna 1983 Heikki palasi Kotkaan, otti vastaan kaupunginpuutarhurin viran ja alkoi toteuttaa ideoitaan Kotkan puistoissa.

Ravintola Vaakku

Ravintola Vaakku sijaitsee Kotkan kansallisen kaupunkipuiston alueella Kotkan Varissaaressa, noin 10 minuutin merimatkan päässä mantereelta. Vaakku luottaa menussaan vain parhaimpiin tuoreisiin raaka-aineisiin – lähde maistamaan esimerkiksi päivän kalansaaliin antimia tai lihatukku Tammisen Rotukarjan mehevimpiä pihvejä. Ravintola Vaakun monipuolisten palvelujen lisäksi päiväretkikohteeksi hyvin soveltuva Varissaari tarjoaa luonnon rauhaa, upeita merimaisemia ja puitteet esimerkiksi aurinkoisen rantapäivän viettoon historiallisissa saaristolaismaisemissa. Saunalautta Kiulussa vietät elämyksellinen saunahetken laineiden liplatusta kuunnellen.

Ravintola Vaakku, Kotka

 

Sokos Hotel Seurahuone

Voittaja majoittuu Original Sokos Hotel Seurahuoneella Kotkan keskustassa. Aidosti suomalainen ja perinteikäs Original Sokos Hotel Seurahuone tarjoaa mahdollisuudet niin arkeen kuin juhlaan. Saman katon alla palvelevat maalaisranskalaisilla herkuilla varustettu ravintola Frans & Rosalie -bistro, energinen Amarillo sekä rennon rempseä VENN. Kaikki kolme ravintolaa ihastuttavat omilla herkullisilla ruokalistoillaan, joista jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa.

Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

 

Puutarhalinna

Puutarhalinna Oy on Kotkassa sijaitseva täyden palvelun puutarhamyymälä. Puutarhalinnasta löydät suuren valikoiman puita, pensaita, perennoja ja kausikukkia sekä mullat, katteet ja lannoitteet. Leikkokukkapuolelta kukat ja kukkasidontapalvelut. Puutarhalinnasta saat myös konsultaatio-, istutus- ja kuljetuspalvelut. Kotimatkalla voit napata Puutarhalinnasta mukaan kasveja omaan puutarhaan tai parvekkeelle Kotkan puistojen inspiroimana.

Puutarhalinna Kotka

 

 

Contacts

Kotkan-Haminan seudun matkailu
+358 40 135 6588