Mobile Menu

Joululahjavinkit Karhulasta

Jouluun on enää hetki aikaa! Moni onkin ehtinyt jo miettiä mitä hankkisi lahjaksi anopille, ystävälle tai esimerkiksi omille vanhemmille. Haluamme auttaa sinua välttämään joulustressin ja kokosimme avuksesi muutamia lahjavinkkejä.

Kaikki listan putiikit löydät Kotkan Karhulasta torin laidalta, hyvien liikenneyhteyksien päästä. Karhulaan on helppo tulla esimerkiksi bussilla Kotkansaarelta tai omalla autolla moottoritie E18 pitkin. 

 

1. LUONNONKOSMETIIKKAA JA EKOLOGISIA PESUAINEITA

AITO hyvän olon kaupasta löydät erinomaisia luontoystävällisiä ja käytännöllisiä lahjoja. Esimerkiksi Raikas-sarjan pesuaineet ovat kotimaisia, ekologisia ja vegaanisia, joten ne sopivat varmasti kaikille. 

                            

aito raikas

 

2. NEULEITA LUONNONMUKAISISTA MATERIAALEISTA

Noon Knit:n omaan ajattomaan mallistoon kuuluu mm. huiveja ja hubbuja (=huppupäähine), jotka sopivat kaiken ikäisille ja kokoisille. Täältä löydät myös kattavan valikoiman lankoja, jos haluaa neuloa vaikka villasukat pukinkonttiin!
 

                          

NoonKnit

 

3.SUOSITUT SUUNNITTELU- JA HYVINVOINTIKALENTERIT

Jos menoja on paljon, eikä kaikkia millään meinaa muistaa, on hyvä ensi vuotta varten hankkia kalenteri Pikku Tiimariinista. Samalla käynnillä löytää myös tarvikkeet lahjojen paketointiin ja joulukorttien tekoon.
 

                          

Pikkutiimariini kalenteri

 

4. LAADUKASTA SUKLAATA

Herkkukauppa Praliinissa löydät tyylikkäissä pakkauksissa laadukasta suklaata, ja samaan pakettiin vielä suklaan parasta ystävää, kahvia! Myös teen ystävät löytävät tästä kaupasta varmasti runsaan valikoiman erilaisia teelajeja
 

                          

Praliini suklaa

 

5. SISUSTUSTUOTTEITA

Sisustusta rakastavan kannattaa ottaa suunnaksi Sisustusputiikki PPs Decore. Kylmeneviin iltoihin valoa saa esimerkiksi ylellisillä kynttilöillä ja lämpöä torkkupeitoilla. Valikoimissa on myös paljon erilaisia sisustustuotteita. 
 

                         

Pps Decore Kotka