Mobile Menu

Nainen majakassa Kuva: Julia Kivelä
Alkuasukkaat

Sisu, jolla mennään vaikka läpi graniitin. Urheilumieli, olipa kyseessä koripallo, pesäpallo tai kesäkisat naapureiden kesken. Ystävällisyys, joka puhkeaa kukkaan kevään koittaessa. Kohtaa rohkeasti seudun alkuasukkaat! P.S. Ei niitä talvellakaan tarvitse pelätä. 

Anna miä autan -kampanja

ANNA MIÄ AUTAN -TYYPIT

Heinäkuussa jotkut alkuasukkaat kiskovat päälle Anna miä autan -paidat ja ovat valmiita kohtaamaan seudulle saapuvat. Nykäise rohkeasti hihasta – kysy apua vaikka mehevimmän ruokapaikan valinnassa.

Kaakon kajauttajat Kuva: Viktoria Shiskova

Kaakon kajauttajat

Alkuasukkaista Kaakon Kajauttajat ovat bloggaajia, instagrammaajia ja muita sisällöntuottajia, jotka tekevät Kotkan-Haminan seutua tutuksi Suomessa ja maailmalla kuvin, sanoin ja teoin. Uppoudu Kajauttajien kuviin Instagramissa.

Haminan vallit Kuva: Vesa Hovi

MEIJÄN PAIKALLISET VEISIVÄT SINUT TÄNNE

"Kiertelemään Haminan valleille ja ympyröille sekä virkistäytymään johonkin Haminan ihanista kahviloista, joissa leivonnaiset vievät kielen mennessään!" Kirsi 48v
"Vivanin risteilylle." Raija 82v
"Harjun oppimiskeskukseen Virolahdelle." Elina 36v
"Karhulan torille lauantaina ja keskiviikkona." Antti 60v
"Sapokkaan, Katariinanniemeen ja ehdottomasti Amarilloon." Väinö 23v
"Santalahden luontopolulle ja maauimalaan." Tiina 53v
"Varissaareen, Valkmusan kansallipuistoon, Vellamoon, maauimalaan ja Kymijoelle koskea laskemaan. Nähtävää ja koettavaa riittää useammaksikin päiväksi seudulla, vaikka viikoksi!" Tuuli 40v