Mobile Menu

Kärkkäinen

Liikuntamahdollisuudet

Kotka

Kotkassa voi harrastaa yli neljääkymmentä urheilulajia, ja erityisurheilulajienkin tarjonta on mittava. Urheiluseuroja kaupungista löytyy yli sata. Eri puolilla kaupunkia on useita liikuntapaikkoja, joissa voi harrastaa esimerkiksi erilaisia palloilulajeja. Uimahalleja on kaksi: Kotkansaarella sijaitseva uimala Katariina sekä Karhulan uimahalli. Valaistuja latuja löytyy talvella eri puolilta kaupunkia.

Kotkan liikuntapaikat

Hamina

Haminassa on monia liikuntapaikkoja ja luontopolkuja, joista osa sijaitsee saaristossa. Kaupungin tekolumiladulla voi hiihtää heti pakkasten saavuttua, vaikka oikeaa lunta ei vielä olisikaan. Haminassa on kaksi liikuntahallia ja uimahallia sekä Etelä-Kymenlaakson ainoa laskettelukeskus. Pesis on vahva laji Haminassa.

Haminan liikuntapaikat
Haminalaisia urheiluseuroja
Uuperinrinteet

Pyhtää

Pyhtäällä on useita ulkoilualueita, joissa voi nauttia luonnon rauhasta meren läheisyydessä. Urheilukenttiä on useita, ja Huutjärven koulun pihasta löytyy mm. skeittiramppi.

Pyhtään liikuntapaikat
Pyhtään ulkoilualueet ja -reitit

Virolahti

Virolahdella on urheilukenttä, monitoimikenttä, valaistu latu ja useita kuntohiihtolatuja. Salpalinjaan voi tutustua myös liikunnallisesti osallistumalla Salpavaellukseen joko kävellen tai pyöräille. Salpapolkua voi kulkea myös itsenäisesti. 

Virolahden kunnan liikunta
Salpapolku
Salpavaellus

Miehikkälä

Miehikkälässä voi liikkua talvisin laduilla ja kesäisin pulikoida useilla uimarannoilla. Liikunta- ja vapaa-aikayhdistyksen järjestävät myös erilaista toimintaa.

Miehikkälän vapaa-aikapalvelut