Mobile Menu

Työnantajille

Arvoisa työnantaja, 

nyt on erinomainen tilaisuus lähteä mukaan rekrytointitilaisuuteen paraatipaikalle Helsinkiin! Rekryrakkaus-tapahtuma vie perjantaina 13.10. bussilastillisen yrityksiä Sanomatalon mediatorille Helsingin ytimeen. Eri puolelta pääkaupunkiseutua kutsutaan vastavalmistuneita, opintonsa loppupuolella olevia ja jo työelämässä olevia osaajia tapahtumaan! Markkinointia tehdään kohdennetusti niille jotka ovat kotoisin seudulta, ja kiinnostuneita palaamaan rakkaalle kotiseudulle. Mediatori on myös avoin yleisölle, jolloin on mahdollista bongata potentiaalisia hakijoita myös ohikulkijoista. 

Rekrytapahtumassa saat käyttöösi ständipaikan, jossa voit esitellä yritystäsi vaikkapa roll-upilla, esitteillä ja tietysti henkilökohtaisella panoksella. Yrityksellä on mahdollisuus pitää 10 min esittely itsestään. Ja jos liikkeellä on erityisen kiinnostavia työnhakijoita, tilat mahdollistavat työhaastattelun. 

Kiinteistövälittäjät, tässä on hyvä tilaisuus markkinoida myös seudun asumismahdollisuuksia!

Aika ja paikka:

perjantai 13.10.2017 klo 11-17, Sanomatalon Mediatori, Helsinki

Hinta

Luonnostaan vahva markkinointiklubin jäsenille 350 € + alv 
Muut 500 € + alv 

Mikäli haluat samalla liittyä klubin jäseneksi, saat tapahtumaosallistumisen sekä jäsenyyden hintaan 550 € + alv (säästöä 100 €)

Hintaan sisältyy:

näkyvyys (roll up, ständi) Sanomatalon Mediatorilla
oman yrityksen ja työpaikkojen pitchaus Mediatorilla
bussikuljetus yrityksen edustajille (2 hlöä) Kotka-Helsinki-Kotka
lounas yrityksen edustajille (2)
logo mukana tapahtuman mainonnassa

Ilmoittaudu mukaan tästä