Mobile Menu

Päivähoito

Kotka

Kotkassa on sekä kunnallista että yksityistä varhaiskasvatusta päiväkodeissa, perhepäivähoidossa ja avoimessa leikkitoiminnassa. Päiväkodit tarjoavat koko- ja osapäiväistä hoitoa, kasvatusta ja opetusta alle kouluikäisille lapsille. Kunnallisia päiväkoteja on 22 ja yksityisiä palvelusetelin kautta tuettuja päiväkoteja 9. Perhepäivähoitopaikkoja on eri puolilla kaupunkia.

Vuoropäivähoitoa on Kotkansaarella Meripirtin päiväkodissa, Karhulassa Raitin päiväkodissa ja Länsi-Kotkassa Utumetsän päiväkodissa. Yöhoito on keskitetty Meripirtin päiväkotiin

Avointa varhaiskasvatustoimintaa lapsille ja heidän perheilleen tarjotaan avoimissa varhaiskasvatusyksiköissä, joissa on myös kerhotoimintaa.

Kotkan päivähoito

Hamina

Haminassa on useita päiväkoteja, ryhmiksiä ja perhepäivähoitajia. Haminassa toimii myös lasten käsityö- ja kuvataidekoulut sekä englanninkielinen leikkikoulu. Kesäisin lapsille järjestetään leikkikenttätoimintaa.

Haminan päivähoito

Pyhtää

Päivähoitoa järjestetään kunnan omistamassa päiväkoti Majakassa, yksityisessä Päiväkoti Mukavassa, perhepäivähoidossa ja ryhmäperhepäivähoidossa. Vuorohoitoa on Majakan Ulappa-päiväkotiryhmässä. Ruotsinkielisestä päivähoidosta vastaa Daghemmet Måsarna Purolassa.

Pyhtään päivähoito

Virolahti ja Miehikkälä

Virolahdella päiväkoteja on kaksi, toinen Virojoella ja toinen Klamilassa. Ryhmäperhepäiväkoteja on neljä: Karuselli ja Lilliputti Virojoella, Muksula Klamilassa sekä Pihlajan Marjat Ravijoella.

Miehikkälän Kirkonkylässä toimii päiväkoti Leppäkerttu ja sen erillinen esikouluryhmä. Muurikkalassa on päiväkoti sekä Pitkäkoskella päiväkoti ja erillinen eskariryhmä. Lisäksi työskentelee kolme perhepäivähoitajaa.

Kaakon kaksikon päivähoito