Mobile Menu

Harrastukset

Kotka

Kotkan tarjonta lapsille ja nuorille on monipuolista. Kotkan opisto järjestää kursseja mangapiirustuksesta tanssiin ja käsitöihin. Kotkan seudun musiikkiopisto tarjoaa musiikin perusopetusta. Joka kesä Kotkan Meripäivien yhteydessä järjestetään omat Lasten Meripäivät. Lasten asiaa Kotkassa ajaa oma Lasten parlamentti.

Kotkassa on neljä nuorisotilaa: nuorisotalo Welho Karhuvuoressa, nuorisotalo Mesta Otsolassa, nuorisokahvila Kulma Karhulassa ja nuorisotalo Greippi Kotkansaarella. Lisäksi Kotkassa on kaksi bänditilaa ja skeittihalli. Nuoret voivat vaikuttaa omiin asioihinsa Kotkan nuorisovaltuuston kautta.

Kotkan nuorisotoimi
Nuorisoyhdistyksiä
Kotkan opisto
Kotkan seudun musiikkiopisto
Kotkan nuorisovaltuusto

Hamina

Haminassa toimintaa lapsille ja nuorille järjestävät kaupungin nuoristoimen lisäksi muun muassa Haminan kansalaisopisto, Kotkan seudun musiikiopisto ja erilaiset nuorisoyhdistykset. Haminan teatterissa järjestetään teatteritaiteen peruopetusta, ja väriä harrastuskenttään tuo Haminan Teinisirkus.

Haminassa on neljä nuorisotilaa: keskustan, Neuvottoman ja Uuden-Summan nuoristotilat. Nuorisovaltuusto toimii aktiivisesti.

Haminan nuorisopalvelut 
Nuorisoyhdistyksiä
Haminan kansalaisopisto
Kotkan seudun musiikkiopisto
Haminan teinisirkus
Haminan teatteri
Haminan nuorisovaltuusto

Nuorisoyhdistyksiä

Pyhtää

Pyhtään nuorisotoimi järjestää lapsille ja nuorille mm. peli- ja kokkikerhoja. Lapsille Pyhtäältä löytyy iltapäiväkerhotoimintaa ja nuorille niin sanottua avointa toimintaa. Pyhtäällä on kaksi nuorisotilaa, Huutjärven nuorisotila Hutikka ja kirkonkylän Hemmet. Pyhtäällä nuoret pääsevät vaikuttamaan asioihin myös oman nuorisovaltuuston kautta.

Pyhtään nuorisopalvelut
Nuorisotilat
Nuorisoyhdistyksiä
Pyhtään nuorisovaltuusto

Virolahti

Virolahden nuorisotilat sijaitsevat Virojoella ja Klamilassa. Toimintaa lapsille ja nuorille järjestävät kunnan lisäksi Kaakonkulman 4H-yhdistys, Virolahden VPK:n nuoriso-osasto, Mannerehimin Lastensuojeluliitto sekä Partiolippukunta Rajan Reippaat.

Virolahden nuorisopalvelut

Miehikkälä

Miehikkälän nuorisotilassa on torstaisin nuorisokerho ja perjantai-iltaisin nuorisokahvila. Perjantaina tilassa toimii myös lasten ja nuorten kuvataidekoulu ja lauantaina kuvataidepiiri. Partiolaiset järjestävät toimintaa nuorisotilassa maanantaisin ja keskiviikkoisin, ja heppakerho kokoontuu joka toinen maanantai.

Miehikkälän vapaa-aikapalvelut