Mobile Menu

Paluumuuttaja Mari Lampinen Sulzerilla kuvattuna

Avoimet työpaikat

Kiinnostava ura ja arjen luksusta meren äärellä
- tervetuloa rakastumaan Kotkaan!

Kotkan kaupunki logo

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Tarjolla on mielenkiintoisia, kansainvälisiä työpaikkoja.

Katso Kotkan kaupungin avoimet työpaikat 
 

Kotkamills

 

Kotkamills on vastuullinen kumppani, joka valmistaa innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta, kehitettyjä tuotteita. Tuotteitamme ovat täysin kierrätettävät muovittomat kuluttajapakkauskartongit AEGLE® ja ISLA®, korkealaatuinen erikoislaminaattipaperi Absorbex® sekä ekologiset puutuotteet. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää.

Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme palkanneet yli 130 henkilöä vakituisiin työsuhteisiin – tasapuolisesti kaikkiin tehtäviin ympäri tehdasta. Henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla, ja meillä viihdytään hyvin. Henkilöstötutkimuksissa yli 90 % meistä kokee työyhteisön yhteishengen hyväksi ja viihtyvänsä työssä. Pyrimme olemaan ihmisläheinen, henkilöstöstä välittävä työnantaja.

Lähivuosina etsimme ainakin prosessityöntekijöitä, operaattoreita, huoltoasentajia, sähköasentajia, myyntipäälliköitä, laborantteja, prosessi-insinöörejä, tuotekehittäjiä, työnjohtajia sekä markkinahoitajia. Samalla maailma muuttuu, joten meille syntyy myös tehtäviä, joita ei tällä hetkellä ole.

Kiinnostuitko töistä Kotkamilssillä?

Katso tämän hetken avoimet työtehtät


Sulzer

 

Sulzer on maailmanlaajuisesti johtava keskipakopumppujen kehittäjä, valmistaja ja toimittaja. Sulzer Pumps Finland Oy tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian asiantuntijana, jonka valmistamat pumput, sekoittimet ja kompressorit on suunniteltu toimimaan vaativissa prosesseissa sellu- ja paperiteollisuudessa, voimantuotannossa, elintarvike-, metalli-, biopolttoaine- ja kemianteollisuudessa sekä veden- ja jäteveden käsittelyssä. Sulzer Pumps Finland Oy:llä on palveluksessaan noin 460 henkilöä. Suomen yhtiön pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Kotkassa.

Katso tämän hetken avoimet työtehtävät