Mobile Menu

Avoimet työpaikat Kotkan-Haminan seudulla

Avoimet työpaikat

Kotkan-Haminan seudulla on tilaa talenteille!

Tarjolla on mielenkiintoisia, kansainvälisiä työpaikkoja. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin.

Andritz

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon.

ANDRITZ hakee Kotkan toimipaikkaan KONEENSUUNNITTELUN JA KUITUTEKNOLOGIAN HUIPPUOSAAJIA

toimimaan projekteissa maailmanlaajuisesti.

Tutustu työantajaan ja avoimiin työpaikkoihin

Sulzer

SULZER PUMPS on pumppaus- ja sekoitusteknologian kansainvälinen asiantuntijayritys. Sulzer Pumps Finland Oy:n Karhulan pumpputehdas Kotkassa valmistaa pumppuja sellu- ja paperiteollisuuden, metalliteollisuuden, elintarviketeollisuuden sekä lannoiteteollisuuden tarpeisiin.

Sulzer hakee Kotkan toimipisteelle SUUNNITTELIJOITA JA TUOTEKEHITYSINSINÖÖREJÄ

Tutustu työnantajaan ja avoimiin työpaikkoihin

Kotkamills

KOTKAMILLS on kansainvälinen yritys, joka valmistaa innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta, kehitettyjä tuotteita. Uusimman innovaationsa turvin Kotkamills valmistaa kierrätettäviä ja biohajoavia kartonkipakkauksia mm. kahvila- ja pikaruokaloiden käyttöön.

Kotkamills hakee Kotkan tehtaille PROSESSITEOLLISUUDEN HUIPPUAMMATTILAISIA 

Tutustu työnantajaan ja avoimiin työpaikkoihin

Xamk Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Xamk tarjoaa opetusta, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille. Xamk profiloituu hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi. Korkeakoulun kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna, ja kampuksena koko maailma. 

Xamk hakee LEHTOREITA, TKI-OSAAJIA JA MUITA ASIANTUNTIJOITA 

Tutustu työnantajaan ja avoimiin työpaikkoihin

Kymsote

 

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Haussa ERIKOISLÄÄKÄREITÄ, PSYKOLOGEJA, SAIRAANHOITAJIA JA PUHETERAPEUTTEJA. 

Tutustu työnantajaan ja avoimiin työpaikkoihin

Kotkan kaupunki

KOTKA on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkan kaupunki hakee TEKNISIIN PALVELUIHIN SUUNNITTELIJAA 

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat pääasiassa infran suunnittelu sekä mahdollisesti konsulttitöiden ohjaus.

Tutustu työnantajaan ja avoimiin työpaikkoihin

Alta löydät kiinnostavia uratarinoita!