Ihastu Itärannikkoon!

Matkalla läpi Itärannikon, seikkailut vievät sinut merelle, koskille ja pittoreskeille kujille. Hyggeile kaksikielisessä Loviisassa, kierrä Kotkan palkitut puistot ja hurmaannu Haminan tuhansista tarinoista. Loputtomasti luontoa sinulle tarjoavat Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää.

Täällä sinua odottaa sisukkaiden ja sydämellisten ihmisten kansoittama kulma, joka on todistanut merkittäviä ajanjaksoja ja käännekohtia. Linnoitukset, bunkkerit ja bastionit kertovat vielä satojen vuosienkin jälkeen tarinaa suurista suunnitelmista, periksiantamattomuudesta ja rohkeudesta.

Seikkaile kaihoisan kauniissa Itäisen Suomenlahden saaristossa. Sen monimuotoiset saaret ovat jokainen omanlaisiansa. Meri tarkoittaa seikkailua, se tuntuu vapaudelta ja tallentuu muistoihimme loputtomana.

Katsohan Kymijoen omintakeisia mutkia ja suistoja kartastasi. Luonto on luonut niistä uniikin taideteoksen! Anna kosken pauhun huumaannuttaa. Pysähdy kuuntelemaan sen kuohuja. Vesimassan vellonnassa on valtava voima. Ihaile luontoa, sen rikkautta ja jylhää ulkomuotoa.

Itärannikolla on loputtomasti löydettävää!

Saaristoliikenne

Saaristoliikenne

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Matkailun tiimi

Tutustu matkailun tiimiin! Joukossamme on osaajia mm. ammattilaistyön, kokousmatkailun, kestävän matkailun, digimarkkinoinnin, media- ja hanketyön sekä luonto- ja elokuvamatkailun aloilta.

Lue lisää
Kotkan upeassa Katariinan Meripuistossa ihailet aavoja merimaisemia ja majakoiden pienoismalleja ulkoillessasi istutusten ja Ruotsinsalmen linnoitusraunioiden ympäröimänä.

Kysely kotimaan matkailusta

Vastaa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy:n 2 minuutin kyselyyn kotimaan matkailusta ja autat meitä kehittämään Itärannikon matkailua.

Vastaa kyselyyn!

Ajankohtaista

Seuraa meitä Instagramissa