Mobile Menu

7 x talviaktiviteetti Kotkan-Haminan seudulla

  • Heinälammin laavu talvella, Hamina
Ei tarvitse mennä merta edemmäs löytääkseen talven ihmemaan. Pukeudu sään mukaan ja uskaltaudu ulos - Kotkan-Haminan seudulla on hurjasti mahdollisuuksia aktiivisen talvipäivän viettoon!

#uuperi

Uuperinrinteet Haminan Reitkallissa tarjoavat niin leppoisia laskuja aloittelijoille kuin kikkaiulua parkissa kokeneemmille. Myös hiihtokoulu, rinnekahvila ja välinevuokraamo.

#laavu

Retki nuotiolle, kuuma kaakao ja makkara tikunnenässä, jee! Suuntaa Lehmäsaareen Kotkassa tai Portimon polut -retkeilyreitin Teinmäen laavulle Haminaan. Muita laavuja  www.laavu.info/kymenlaakso 

#avanto

Aah, avanto! Talviuinti lisää keskittymiskykyä ja parantaa unen laatua. Mukavaa on myös jutustelu lauteilla. Pulahduspaikkoja: Marina Cafe Laituri Kotkassa ja Rampsin saunat Haminassa.

#leijalautailu

"Kotkassa hyviä leijalautailupaikkoja ovat mm. Äijänniemen uimarannan, Katariinan Meripuiston ja Hirssaaren edustat." Antti 31 v, kotkalainen leijalautailun harrastaja

#äijäkkä

Äijänniemen uimaranta, tuttavallisemmin Äijäkkä, vetää ihmisiä ulkoilemaan myös talvella. Upeat merimaisemat, hyvät mahdollisuudet hankkia punaiset posket! Tujumpana talvena meren jää kutsuu luistelemaan.

#varissaari

Pakkastalvena voit hiihtää tai kävellä meren jäätä pitkin Kotkan Varissaareen. Paras lähtöpaikka on Mansikkalahden ranta Kotkansaarella. Mukaan kaverit ja kuumaa juotavaa - täydellinen talvipäivä!

#valkmusa

Valkmusan kansallispuiston jäätynyt suo on ihmeellinen! Suksi tai kävele pitkospuita, vaikka Morontuvalle asti pitämään ansaittua taukoa.


Julkaise parhaat talvikuvasi Kotkan-Haminan seudulta instagramissa ja tägää meidät:

@visitkotkahamina 
#visitkotkahamina
#luonnostaanvahva

 

Teksti: Anita Heikkinen