Mobile Menu

Äijäviikonloppu

Polttariviikonloppu tiedossa? Tai pikkujoulut äijäporukalla? Ota äijäviikonlopun suunnaksi Kotkan-Haminan seutu! Tässä muutama ehdotus, joista voit poimia parhaimpia paloja toiminnalliseen viikonloppuun tai toteuttaa vaikka kaikki!

1. Vauhdin hurmaa off road -ajelussa

Päivän voi aloittaa laittamalla sammaleen ja saven lentämään Aholafarmin off road -ajelulla. Ajeluiden lomassa tunnelmasta ja ehkäpä niistä kuuluisista huonoista vitseistä nautitaan makkaraa paistaen.

Aholafarm offroad

 

2. Miehestä mittaa paintballissa 

Jos mustelmia tai tetsaamista ei pelkää, värikuulasota on adrenaliinipaukku numero yksi. Kotka Paintball tarjoaa mahdollisuuden maksaa kalavelat ja ottaa selvää kavereiden kesken kuka on sotasankari ja kuka kaminan lämmittäjä.

Paintball

 

3. Kostea lounas 

Verenmakuisen taistelun jälkeen janonsa saa sammutettua höyrypanimolla panimokierroksella, jossa voi maistella erinomaisia Kotka Steam brewery -pienpanimon oluita. Höyrypanimolla toimii myös ravintola Keisarinsatama, jossa vatsa saa täytettä esimerkiksi pihveillä ja burgereilla.

Kotka steam brewery Linda Varoma

 

4. Penkkiurheilijan paratiisi 

Mikäli mieli tekee saunoa, Players Sports Barissa on hyvät puitteet tähän. Matsikaan ei jää näkemättä, koska Players kertoo olevansa ”Penkkiurheiljan paratiisi”. Playersissa kannattaa myös hohtokeilata, kera juomien ja purtavien.

Players Sports Bar Karo Holmberg

 

5. Baarin kautta maate

Yöpaikka löytyy varmasti Sokos Hotel Seurahuoneelta, josta onkin kävelymatka aamulla Kotkan parhaille kebabeille Erkan Bistroon.

Erkan kebab